2777
2789
عنوان

فاجعه

259 بازدید | 15 پست

میانگین امتحان ریاضی انسانی شده ۶

تخمین زده شده دو سوم بچه ها درس زبان و هندسه رو افتادن اقتصاد ماشاالله نمرات همه ۴و ۵

علوم فنون دهم از یازدهم سوال داده بودن

فیزیک نمره ۱٫۷۵ هم داشته  

همه ایران دست ب دست هم درس نخونن 

خیر اموزش ما اشتباه است دانش آموز کل سال درس میخونه امتحان پایانیش خراب کنه فاجعه میشه 

۲×۲درس دادین انتگرال و لگاریتم امتحان گرفتین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اگر درس بخونه کسی 

امار درس خوندن کم شده البته منظورم شما نیستی چیزی که میبینم تو اطراف

همه سرگرم گوشی و لوازم آرایشی و بلاگری و مو و ناخن و دوست پسر و کافه و.... شدن خانواده ها هم زدن تو کار روشنفکری 

البته اگر درس بخونه کسی امار درس خوندن کم شده البته منظورم شما نیستی چیزی که میبینم تو اطرافهمه سرگر ...

بآور کن همه هم اینطوری نیستن من به شخصه نیستم اما اینکه خودت بخای فقد کتاب رو بخونی جوابگوی این امتحانا نیست

صبح میشه این شب 🌱

گلم ما هم افسردگی داشتیم و مشکلات مختلف تایممون رو میگذاشتیم سر درس من تو بدترین شرایط روحی دیپلم و ...

قطعا هر کسی شرایط خاص خودشو داره ولی الان پاس شدن تو این امتحانات مساوی با دیپلم ۵سال پیشه

بعد از امتحان علوم فنون نصفمون دچار حمله عصبی شدیم امتحان زبان منکه دیونه شدم

من سال دیگه دیپلم زبان کانون رو میگیرم اما زبان واقعا برام سخت بود نمیفتم اما این نمره هم حق کسی که این همه درس میخونده نیست

صبح میشه این شب 🌱

خب چرا اینکارو میکنن؟چرا میپیچونن؟؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀