2777
2789

خیلی تابلوع بود جلو چتریم بلوند رنگ مشکی ۲گذاشتم ابی شده بود خیلی سیاه رفتم حموم رنگ شکلاتی شده  الان خودمم مشکی دوس نداشتم انقدر تیره ،ب مرور برم حموم چ رنگی باز میشه؟؟زمینه موهامم دکلره پایه ۱۰بود ک مشکی زدم روش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان میخواستم همین حرکت رو بزنم رنگ مشکی سه خریدم جلو سرم دکلره دارع دوسش ندارم شما زدی ؟ دوسش ن ...

نه دکلره کردم دیروز ارایشگاه جلو چتری رو شبی جادوگر شدم شبی معت‌ ا د  

خونه رنگ مشکی گذاشتم رفتم حمون رنگ شکلاتی شد زمینه موهام دکلره هست پایه ۱۰

نه دکلره کردم دیروز ارایشگاه جلو چتری رو شبی جادوگر شدم شبی معت‌ ا د خونه رنگ مشکی گذاشتم رفتم حمون ...

اره دقیقا منم تا خودمو جلو اینه دیدم حس کردم جادوگر شدم 

حیف پولم که دادم به ارایشگاه 

الان میخوام مشکی بزارم تموم شه بره 

یادم بره که پولم حروم شده،☹️😬

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
بازم شکلاتی خرمایی بشه من راضی ام بخدا

منم اره ۳بزار رنگ مشکی حموم بری باز میشه من امروز مشکی ۲گذاشتم انقدر سیاه شده بود با ابی میزد رفتم حموم رنگ باز کرد ماساژش دادم با شامپو چندبار شونه زدم دوبار نرم کنندع زدم بهش نرم بشه

بعدشم از حموم دراومدم ماسک مو زدم