2777
2789
عنوان

فوت و فن پیتزای خونگی

759 بازدید | 26 پست

سلام دوستای گلم، میخوام فردا شب پیتزا درست کنم، اگه کسی تجربه ای داره از فوت و فنای خوشمزه و ترد شدنش بگه، شما درست کردید مثل پیتزاهای بیرون بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ پیتزای گوشته با دو قاشق روغن فقط تفتش بده چون روی پیتزا در اخر روغن میندازه و به مزاج نیست، قارچاتم تفت بده اب میندازه بوی بد میگیره پیتزات، رومال کن اخر دورشو قشنگترش میکنه با کنجد 

اگه نونت خونگیه بزار سس یه کم روش بمونه، اینجوری خشک نمیشه

من با خمیر خونگی یه بار داخل قابلمه البته درست کردم مزه کیک میداد برای شمام اینطور بود؟ سلیقه ایه گلم نوش جونت🥰❤️

من با خمیر خونگی یه بار داخل قابلمه البته درست کردم مزه کیک میداد برای شمام اینطور بود؟ سلیقه ایه گل ...

منم اتفاقا یه بار داخل قابلمه درست کردم، بابام میگفت بوی حلوا میاد😂 قربونت عزیزم❤

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست
خمیرشو خودت درست کن از اون اماده ها نخر پنیر پیتزا مطهر عالیه قارچاتو حوصله داشتی بلانچ کنی خوشمزه ت ...

من خودم یه بار درست کردم خمیرش و مزه کیک میداد نمیدونم خوب درنیاوردم یا چی