2777
2789
امکانش هست بیام ولی برا چه کاری بیام

باید زنگ بزنی کاریابی ،زود برات کار پیدا میکنن ،اگر بهت خدماتی بیمارستان هم پیشنهاد دادن برو حقوقش ۲۰ تومن میشه حدودا،بهت شماره کاریابی بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد بزرگیه خدا بهت صبر بده و ان شالله موفق باشی ،به شجاعتت افتخار میکنم

ممنونم عزیزم 

دردش اونقدر زیاده و فشار رومه که مرگ پدرم رو فراموش کردم هر روز قلبم داره تیکه پاره میشه

ممنونم عزیزم دردش اونقدر زیاده و فشار رومه که مرگ پدرم رو فراموش کردم هر روز قلبم داره تیکه پاره میش ...

درکت میکنم ،فقط با گذشت زمان آروم میشی ،امیدوارم اگر یک درصد باهاش تو زندگی موندی اون بترسه ازین که تو بهش خیانت میکنی یا نه و این استرس هر روزش بشه

خیانت کرد یک بار فرصت دادم باز تکرار کرد

عزیزم حق طلاق داری؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
قربونت برم عزیزم

اگه حق طلاق نداری چجوری درخواست طلاق دادی 

من حق طلاق ندارم ولی میخوام طلاق بگیرم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه هنوز به روش نیاوردم فهمیدم تا وقتی کار پیدا نکردم چیزی نمیگم

اگه حق طلاق نداری هرشب مدرک جمع کن 

حتی گوشی شم اگه میتونی چک. کنی قایمکی 

فیلم بگیر بصورت فیلم چک کن مدرکت محکم تره 

اگه حق طلاق نداری چجوری درخواست طلاق دادی من حق طلاق ندارم ولی میخوام طلاق بگیرم

با وکیل حرف زدم اول باید برم ببینم چه چیزایی به نامش هست که همشو مسدود کنم بعد از اون مهریه رو اجرا بذارم