2777
2789
عنوان

همکلاسی نامزدم بهش زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 96 پست
بیخیال باش اینطوری فقط خودتو اذیت میکنیفعلا که چیزی ازش ندیدیباین سختگیریها ازش یه دروغگو میسازی

اونم میگه خودت اذییت میشی به کتف منم نیس😭

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
اون کلا دوران دوستی جا مونده میگه اونجام اعتماد نداشتی تو مریضی

به نظرم کات کن بره ، از همین حالا نو زندگی برای احساسات تو ارزش قائل نیست می تونست خیلی قشنگ برات توضیح بده نه اینکه اینطوری بپره بهت و طوری رفتار کنه که انگار تو براش هیچی نیستی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو دانشگاه علنی رل بودین؟مثلا ماه اول دومتون؟حراست و اینا کاری نداشتن؟چه مستقیم چه غیر مستقیممن و ...

@niniyar_1  

@niniyar_2  

@niniyar_5 لطفا این پست رو پاک کنید

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید

به نظرم کات کن بره ، از همین حالا نو زندگی برای احساسات تو ارزش قائل نیست می تونست خیلی قشنگ برات تو ...

مگه دوست پسر ۲۰ سالمه کات کنم بره!

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
زیاد نیس ۶ اینا

پس چرابهت میگه کودک

اشکال نداره زنگ بزن دختره وخشتکش روروی کله نامزدت پرچم کن،چیزی گفت بگوکودکم دیگه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
پس چرابهت میگه کودکاشکال نداره زنگ بزن دختره وخشتکش روروی کله نامزدت پرچم کن،چیزی گفت بگوکودکم دیگه

اخه شماره دختره رو اونجا ازروی گوشیش عکس گرفتن از شانسم اومدم دیدم تاره😭

به خط دومم هم جواب بده لطفا

از همون اول علنی بود همه چی

اخه شماره دختره رو اونجا ازروی گوشیش عکس گرفتن از شانسم اومدم دیدم تاره😭

😁😂🤣🤣

حالاشایدتکرارنکرد

ولش حریم رونشکن فعلا

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

چرا انقد حساسی و خودتو اذیت میکنی ..‌بعد ی مدت همسرت از این رفتارات خسته میشه و بی تفاوت میشه ...بهش اعتماد داشته باش ..به هر حال هر آدمی به واسطه شغل و حرفه ش با افراد دیگه در ارتباط.... 

اونم میگه خودت اذییت میشی به کتف منم نیس😭

هر وقت می خواهی ببینی یه رفتاری از طرف همسرت یا خانواده اش درسته یا نه، برعکسش تصور کن مثلا تصور کن اگه تو همکلاسی ها ی پسرت فالو داشتی و باهاشون تماس می گرفتی و شوهرت می پرسید این پسر کبه انقدر بهت زنگ می زنه ؟ تو چه واکنشی نشون می دادی ؟ براحتی برای همسرت توضیح می دادی یا می مریدی بهش و دعوا راه می‌انداختند و هیچ حقی بهش نمی دادی؟

کلا تو ازدواج اون طرف رابطه نباش که به هر قیمتی حتی نابود شدن روح و روانش ، اون رابطه رو می چسبه و رها نمی کنه! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

😁😂🤣🤣حالاشایدتکرارنکردولش حریم رونشکن فعلا

چیکار کنم الان بهش پیام بدم یا پیام داد جواب بدم 

چرا انقد حساسی و خودتو اذیت میکنی ..‌بعد ی مدت همسرت از این رفتارات خسته میشه و بی تفاوت میشه ...بهش ...

اونم میگه از دوران دوستی خسته شدم دیگه برام مهم نیس هر فکری میکنی بکن چند ساله کلافه شدم 

متوجه شدم ولی حراست دانشگاه و ... به رل بودنتون وقتی عقد نبودین گیر نمی داد؟

عزیز ولم کن توی اون اوضاع 

هر وقت می خواهی ببینی یه رفتاری از طرف همسرت یا خانواده اش درسته یا نه، برعکسش تصور کن مثلا تصور کن ...

یعنی الان رهاش کنم

بهش گفتم یعنی الان یه پسره به من زنگ میزد تو نمیگفتی کیه گفت نه اونی که بخواد بره بچسبیش هم میره من مثل تو خودمو اذییت نمیکنم گفتم یعنی میخوای بری من چسبیدمت پاشو برو گفت نمیشه باهات حرف زد