2777
2789
عنوان

رنگ پوست سبزه چه زشتی داره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 37 پست

داداش سلام. میدونم نگاه دخترا خیلی مهمه تو این سن. ولی این دخترایی که میبینی اگه پول باشه حاضرن با آفریقایی هم دوست بشن چه برسه به سبزه. معیارها همه شده پول. هیکل رو طبیعی بساز. آمپول نزن خداوکیلی که به فنا میری. کیس مناسب توهم ی روزی بهت لبخند میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده سال دیگه خندت میگیره ب این حرفا

نه تنها زشت نیست بلکه اگه خودت  رو باور داشتی باشه ناخوداگاه خیلیا میان طرفت

برو درس بخون مدرک بگیر کار کن موفق شو و مهمتر از همه پولدار شو ببین چقدر کاریزماتیک میشی…

دختری که به هیچ آرزویش نرسید…هیچ دعایش مستجاب نشد…هیچ خیری از هیچ کار خیرش ندید

عزیزم رنگ پوست ، قد ، وزن ، چهره  آدما ارزش شون رو تعیین نمیکنه هر انسانی با هر رنگ پوستی با ارزشه 

شما روی اعتماد به نفس خودت کار کن 

هستن دختر هایی که رنگ پوست سبزه و برنزه رو خییلی دوس داشته باشن 

به قول ما کوردا کور وه سیه ....یعنی پسر فقط سبزش خوبه ...درس بخون موفق شو ببین چند نفر برات له له میزنن

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

والا من سفیدم ولی شوهرم خیلی خیلی تیره ست

و من رنگش و دوس دارم

ولی اوایل ازدواج هر کی اونو میدید مسخره میکرد و من خیلی ناراحت میشدم

همش بهمون میگفتن شما مثل شب و روز میمونین و چقدر فلان و این حرفا

ولی ادم هر چی هم که باشه مهم اینه اول خودت خودت و دوست داشته باشی پسر خوب پوست سبزه خیلی نمک داره🌷

گاهی مـــرگ دوای تمام دردهاست :(

وای پسر این چه فکرای چرت و پرتیه

پسر منم ۱۰ سالشه و سبزه اس هر روز قربون پوست شکلاتیش میرم نه واسه این که بچمه نه ...کلاً پسرای سبزه یه نمک دیگه ای دارن، عزیزم ببین اعتماد به نفس روی رفتارت و دیدگاه دیگران راجع بهت خیلی تاثیر داره

بعدشم،

به نظرخودم و خیلیا آقایون سبزه یه جذابیت دیگه ای دارن🤩

اینارو واس دلخوش کنی نگفتما... 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

واامن از پسر سفید حالمممم بهم میخوره

چیکار به سفیدا داری یه گوشه نشستن نون و ماستشونو میخورن😂😂😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چیکار به سفیدا داری یه گوشه نشستن نون و ماستشونو میخورن😂😂😂

گفتم الان شوهر سفیدا میریزن روم😂 

با زنا کاری ندارم ولی خدایی خودم مرد سفید سلیقم نیست 😂 بعلاوه بورم باشه چشماشم رنگی باشه وووااای خدا 😂

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت