2777
2789

همش دارم به این فکر میکنم که اگه چیزای توی ذهنم چیزایی که ازشون میترسم واقعی باشه چجوری خودمو بکشم! به شدت وضعیت مالیم بده، مجردم هستم هیچکسی هم حمایتم نمیکنه  تو خریدای ساده به مشکل میخورم حالا همه اینا به کنار برام مهم نبوده واقعا هیچوقت که الان سر پام. فقط الان یه مشکل جسمی پیدا کردم شب و روزم داره به مسخره ترین حالت ممکن میگذره. همش نگرانم یه بیماری داشته باشم و نتونم درمانش کنم خب عادیه . من پول ویزیت ساده هم ندارم. چند وقته بدنم خود به خود کبودی میزنه دلایل زیادی داره ولی من به بدترین چیزا فکر میکنم. الانم به خودم میگم اگه بدتر شدم باید دنبال یه راه واسه خودکشی بگردم.. نمیدونم چیکار کنم🙂🙂 اگه میتونید دعا کنید یا راحت همین زودی بمیرم یا مشکلاتم حل بشن بخدا خسته شدم.

یکی سر پا موند و رسید:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم

تها راهی ک تورو از این وضعیت در میاره اینه ک صب تا شب بری دنبال کار حالا یا فروشندگی یا منشی یا ازمون استخدامی اگهی هارو بگردی ،تا اینکه میبینی دیگ درگیر اینکارا شدی و ترست از مشکلات یادت میره ،اگ اینا هم نشد خودتو ب اسمونو زمین بزن دنبال ی کیس خوب برا ازدواج 

تها راهی ک تورو از این وضعیت در میاره اینه ک صب تا شب بری دنبال کار حالا یا فروشندگی یا منشی یا ازمو ...

خب من که دارم به مرگ فکر میکنم ازدواج نمیتونم بکنم کارم که خانوادم اجازه نمیدن

چرا انقدر احساس ضعف میکنی ؟خب بگو شما ک نمیزاری کار کنم پس خرجیمو بدین

من یه بار یه جا استخدام شدم بابام اومد آبروریزی کرد. خودشم وضعیتش خیلی خرابه روم نمیشه بهش بگم پول بده حتی💔😂

من یه بار یه جا استخدام شدم بابام اومد آبروریزی کرد. خودشم وضعیتش خیلی خرابه روم نمیشه بهش بگم پول ب ...

ب ی تراپیست مشکلتو حل کن فعلا مهم ترین چیز این احسای ضعفته ک هر لحظه ب مردن فکر میکنی ،اگ همچین فکری نکنی و امید داشته باشی شاید ب ازدواجم فکر کردی و از این مخمسه خلاص میشی 

ب ی تراپیست مشکلتو حل کن فعلا مهم ترین چیز این احسای ضعفته ک هر لحظه ب مردن فکر میکنی ،اگ همچین فکری ...

خب ببین چطور با وجود این کبودیایی که بدنم میزنه به مرگ فکر نکنم؟ توتاحالا دیدی کسی بی دلیل اینجوری بشه و چیزیشم نباشه؟

خب ببین چطور با وجود این کبودیایی که بدنم میزنه به مرگ فکر نکنم؟ توتاحالا دیدی کسی بی دلیل اینجوری ب ...

عزیزم اگ مشکلت کبودی بدنه خانوما همیش نزدیک پریودشون بدنشون مبود میش من الان پاهام پره کبودیه هی قبلا فک میکردم ااخه من هیچجا نزدم چرا الکی کبود شده تا اینکه یکی بهم گف

عزیزم اگ مشکلت کبودی بدنه خانوما همیش نزدیک پریودشون بدنشون مبود میش من الان پاهام پره کبودیه هی قبل ...

منم اتفاقا نزدیک پریودم یعنی دلیلش اینه؟ اخه تاحالا اینجوری نشدم تو این چندسال