2777
2789

به خاطر شرایطم مجبور شدم غیر حظوری با مشاور در ارتباط باشم 

راستش من ترکم وقتی فارسی حرف میزنم صدام نازک‌تر میشه حالا این به کنار 

از دیروزه که بهم میگه صدای شما خیلی خوبه همینطور لهجه تون  آرامش میده صدای من یعنی (مشاور) چطوره بهتون آرامش میده؟ منم گفتم چطور؟ گفت خواستم بدونم منم گفتم. بله خب اینجا تموم شد حرفامو امروز مجبور شدم به خاطر کلاسی که میخوام برم بهشون زنگ بزنم ایشون جوابمو دادن بعدشم گفتن صداتون خیلی خوبه چهره تون هم همینطور زیباست آیا؟ منم گفتم من چه بدونم  هي بهم میگف اگه عروسی بری آرایشگاه میری یا چی فلان و بهمان 

اینم بگم حرفاشون در مورد کمک کردن بهم خیلی ب دردم خورد واقعا 

اها اینم بگم گفت اگه مشاوره تموم بشه بازم زنگ می‌زنید بهم منم گفتم دلیل خاصی نداره ک زنگ بزنم 

منظورش از این سوالا چی هست؟ 

حس میکنم نسبت بهم یه حسی داره حالا نمیدونم خوبه یا نه  میخوام حتی  از این به بعد دیگه جلسه های مشاوره هم زنگ نزنم بهشون 

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

مشاورا هم هول و پفیوز شدن یه عده‌شون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالشه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

منم تو اوج حال خرابم مشاوره تلفنی میگرفتم ‌ مشاورم یه آقای جوان بود ‌ برگشت گفت صداتون خیلی عمیقه حس خاصی داره فلان بهمان ‌ یمدت غیر مشاوره هم صحبت کردیم . تهش حال خرابم بدتر شد . چون یهو رفت 

ببین اصلا ادامه نده حرفاتو باهاش 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
پسره دیگه؟اره منظور داره قطعاخیلی ضایعه ستخوب جوابشو دادیاخه اینا ک نمیتونن خودشونو کنترل کنن چطور م ...

به خاطر مشکلات افسردگی باهاشون حرف میزدم  درسم تموم شده 

بله پسره

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
مشاورا هم هول و پفیوز شدن یه عده‌شون

نمیدونم این مرغ همسایه غازه رو شنیدین؟بعضیا شاید خودشون بهترین خانوم دنیاروهم داشته باشن بازم دنبال زن و دختر بقین نمیدونم والا

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
پسره دیگه؟اره منظور داره قطعاخیلی ضایعه ستخوب جوابشو دادیاخه اینا ک نمیتونن خودشونو کنترل کنن چطور م ...

به خاطر مشکلات افسردگی باهاشون حرف میزدم  درسم تموم شده 

بله پسره

الان خودتو زدی ب اون راه؟؟

چه ربطی داشت؟

هيچگاه مشاور نبايد شمارو از اهدافتون دور كنه - پيرامون مشاوره تحصيلي و برنامه ريزي از شنبه تا چهارشن ...

ممنو نم