2777
2789
عنوان

مادرم سیده چی براش کادو بگیرم؟!

217 بازدید | 32 پست

زیر ۲۰۰ تومن لطفا ایده بدین😄😁

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

جوراب 😂😂

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوراب 😂😂

راست میگیا چرا به فکر خودم نرسید😂😂

چ ربطی به سید بودن داشت چادر نماز بخر اصلا

فردا روزشونه آخه 

هر چی بگیری آخرش میگه من کادو نمیخوام تو آدم باش کافیه😂❤️

میگه تو درس بخون کافیه😂😂

راست میگیا چرا به فکر خودم نرسید😂😂

😂😂😂😂 ارزون هم هست

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....