2777
2789

درصورتی ک گروهام ۴.۵تاس فک کنم تنهاچارش اینه حساب کاربریمو حذف کنم تا درست بشه بعدش بازیمم حذف میشه ک.

یعنی حتما باید عضو کانال بازیابشم؟

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

راستی پروفیت و سکهاتون چندتاس

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
راستی پروفیت و سکهاتون چندتاس

پروفیت ۱m۳۵۰ سکه هام ۱۱۰m

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه از تلگرام طلایی یا موبوگرام و تلگرام غیررسمی استفاده میکردی

یا میکنی این ارور رو میده

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

دلت اکانت هم کنی باز درست نمیشه 

چون دوستم اینجوری بود دلت اکانت کرد ولی باز هم درست نشد

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
اگه از تلگرام طلایی یا موبوگرام و تلگرام غیررسمی استفاده میکردییا میکنی این ارور رو میده

قبلا میکردم الان ن.اما الان چکارکنم

دلت اکانت هم کنی باز درست نمیشه چون دوستم اینجوری بود دلت اکانت کرد ولی باز هم درست نشد

واقعا؟

پس چکاربایدبکنم

واقعا؟پس چکاربایدبکنم

نمیدونم 

از پروک‌سی استفاده میکنی؟ میگن به خاطر اینه چون پروک‌سی مخفیانه عضو گروه ها و کانال ها میکنه 

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
قبلا میکردم الان ن.اما الان چکارکنم

دلیت اکانت 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.