2777
2789

سلام شب همه بخیر

امشب شب دحو الارض هست و فردا روز دحو الارض

مثل امشب و فردا به دستور خداوند رحمان مقدار زیادی از آب های دنیا تبدیل به خشکی شده و زمین از زیر آن ها کشیده شده است.

اولین جایی از زمین که بیرون کشیده شده است،محل خانه ی کعبه بوده است.

فردا یکی از چهار روزی است در کل سال که روزه ی آن برابر با 70سال است،و در روایتی دیگر کفاره ی 70سال

حتی اگر نتونستید و یا نخواستید فردا رو روزه بگیرید،امشب رو از دست ندهید ،که دعا و نیایش به درگاه الهی ،امشب و خصوصا امشب،بی جواب نمی ماند

دخترم❤❤❤هلیااااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون گفتی عزیزم.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

عزیزم ممنون که خبر دادی

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ

انشالله به حق همین شب همه مجردا به عشقشون برسن و طعم خوشبختی رو بچشن. هر کسی که آرزوی مادر  شدن رو داره به حق امشب این ماه مامان شه. همه مریضا شفای عاجل بگیرن. همه مادر پدرای مهربون عمر با عزت داشته باشن

آمین

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
اگه روزه قضا داشته باشیم میشه بازم روزه بگیریم به نیت این روز؟

همه ی ما روزه ی قضا داریم

فکر نمی کنم زنی باشه روزه ی قضا نداشته باشه

البته من فقط خانم ها رو میگم نه دختر خانم ها یا آقایون

به نیت روزه ی قضا بگیرید

خود من هم باید نیت قضا کنم 

کلی قضایی دارم ،سر بارداری ها،و شیر دادن هام

دخترم❤❤❤هلیااااااا