2777
2789

دیشب من یه سر رفتم بیرون با جاریم حوصلم سر رفته بود ساعت هفت رفتم ۹برگشتم شوهرمم سرکار بود ما اکثرا شبا شام نمی‌خوریم بیشتر حاضری میخوریم تا برنج اینا خلاصه بگم ک من شام نذاشتم خودمم نخوردم شوهرمم تا ساعت۱۲سرکار بود ۱۲/۳۰اومد ک من خواب بودم خلاصه اومد گفتم شام خوردی گف نه شامم کجا بود یکم جرو بحث کرد باهام منم رفتم گفتم بزار حالا یچیزی درست کنم بخوریم منم نخوردم قبول دارم حالا سرکار بوده خسته هم بوده ولی چرا همش سر من منت کار کردنشو میزاره میگه من کار میکنم تو خرج میکنی نمیدونم آرایشگا میری بخدا حالا من نه ناحن میکارم ن مژه ن ماه ب ماه اایشگا نه باشگاه هیچی هیچکسیم اینجا ندارم غریبم اینجا...خلاصه من پاشدم س تا تخم مرغ درست کردم با روغن حیوونی و ارده و عسل اماده کردم اوردم سر یفره هرکار کردم نشد رفتم مثل بچه ها دستشو گرفتم ک بیارم سر سفره نیومد همونجوری با شکم خالی خوابیدیم صبم نذاشت برم سره کلاس هیچی شد ظهر ک اومد نهارم اماده بود گفت اگه اینجوری کنی خدا شاهده یه زن میگیرم،نمیدونم ن به خونه میرسخی نه غذات آمادس نه کاری میکنی یا صب تا شب سرت تو کو...ن گوشیه یا تو کو...ن ننت...بغضم گرفت ولی جلوش نخواستم گریه کنم...بخدا من اونقدر ک به خونه زندگیم به تمیزی میرسم ک حتی خانواده خودش هم اینقدر کار نمیکنن .انتظار داره صب تا شب بشورم بسازم براش اخه ادم چقدر میتونه خود خواه باشه...موندم چکار کنم بزارم برم بمونم و بسوزم بچه ها شما قضاوت کنین

فقط میتونم میگم هر کی میگه شوهر من اونطور نیست  دروع میگه .

اینو پنی میگم که  چندین خاله و دختر خاله و دختر عمو و خواهرشوهرو ....دارم . 

همشون شوهراشون اینطورین 

حتی برادرشوهرم نسبت به جاریم

همه و همه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه حق با شوهرته    صبح تا شب کار کن  گشنه تشنه بیا خونه تو فکر شام خوشمزه   خانوم یه شام هم نپزه      شام نپختی یه طرف   راحت گرفتی خوابیدی یه طرف    حتی منتظرش هم نموندی   رسما بی ارزشش کردی

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
واقعا به خونه نمیرسی یا ن الکی میگه

فکر کن با یه آدم وسواس زندگی کنی خونه زندگیتم عنی باشه هروزش دعواس...ما خونمون ۱۳۰متره که من حداقل یک وز درمیون باید جارو بکشم رو کاشیا نباید یه ذره اندازه نوک سوزن اشغال باشه ک آقا غر میزنه فکر کن من ب خونه زندگیم نرسم اونوقت دیگ آبرو واسم نمیزاره

چم خب ما هیچوقت مفصل شام نمیخوریم منم درست نکردم...نهار مفصل میخوریم ولی شام ن حاضری

من مجردم اما درکت میکنم 

چون من خودم واقعا الان تو خونه مامانم غذا درست نمیکنم 

درست حسابی بلد نیستم اصلا غذا بزارم 

پس به طرف هم این نکته رو میگم که از من توقع غذای مامانپز نداشته باشه 

من مجردم اما درکت میکنم چون من خودم واقعا الان تو خونه مامانم غذا درست نمیکنم درست حسابی بلد نیستم ا ...

کار ب اونش ندارم ک حالا ما ی شب شام نداشتیم آبرو‌ واسم نذاشت دیشب رفتیم خونه ننش تو ماشین ب خواهرش درد ودل میکرد به ننه باباش میگفت کلا ها اصلا اخلاقیات بدرد بخوری نداره...فقط چرا خوردنی رو میخوره همه چی میخوره مثلا من شارژ پنج تومنی بگیرم ناراحت میشه ولی بخام یه خوردنی گرون قیمت بخورم چیزی نمیگه اینجوریاس خصوصیاتش هیچیش بهم درست نیست تعادل نداره