2777
2789
عنوان

چی میشد یکم دل داریم بدید؟

50 بازدید | 3 پست

گزارش نزیننننننن

من مامانم طلا هاشو فروخته رفتیم خونه اجاره کردیم بعدش به من نگفته همین دیشب فهمیدم بعد کلی بهشون فح....ش دادم کلی جیغ و داد کردم انقدر حالم بد شد که پوست سیاه و داغ شد یکم بغض کردم بعد آروم آروم عصبانیتم رو قورت دادم بعد ۱ ساعت قهر کردم حالم بد بود خیلی بد بود بهشون گفتم شما خیلی خیلی دیونه و مغز خشک هستید چون من وقتی ۶ و ۷ سالم بود رفتن هرچی پول و طلا داشتن رو فروختن اون موقع شما نمی دانید مامانم چقدر اون طلا هارو گرون و زیاد خریده بود بعد با چه قیمتی فروخت بعد پولش رو دادن به یک پیمرد رفت باسه ی پسرش عروسی گرفت و باسه عروسش جهیزیه خرید اون پولی هم که از طلا های مامانم گرفتن بردن دادن به همون مرده که بره خونه ی شریکی باهم بگیریم که رفت باسه ی پسرش یک خونه نیمه اجاره ای خرید پسرش با اینکه باید نصف پول اصلی مستجری رو باید میداد که نداد باید سر برج ۲۰۰ تومن میداد ولی مارو گذاشتن لای هرج و مرج و چیکار کنم چیکار نکنم منم گفتم اون موقع که شوهرت پولاد رو کند برد داد به گدا خیابونی چرا عقل نداشنی و کلی غر و غر و نفرین کردم بعد پول رو دادیم به صاحب خونه گفت باید خسارت نم کوچیک پشت بوم رو بهم بدید

خیلی بی اعصاب شدم چیکار کنم بعد به مامانم گفتم من ۱۱ ساله ازت فقط یک چیز میخوام ولی تو به شوهرت هروز طلا پول میدی هنوز هم دعوا میکنید 

خانوم ها لطفا لطفا مسخره نکنین گزارش هم نزنیددددددددد 

چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.