2777
2789
عنوان

بیاین بگین حرفای بردارم درسته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 27 پست
میگه مطمئن باشه این پسرای ۳۰ ساله ای که برات میانکلی غلط کردن دوراشون زدن

والا اولین باره چنین چیزی می‌شنوم برعکس آقا تر و منطقی ترن دیگه درگیر زندگی و آینده ان

تو ببین اون آقا تحصیلاتش چیه

کارش چیه

خانواده چطورند 

نه اینکه برادر ۲۴ سالت خیلی راحت قضاوت کنه  

خب سوالم اینه واقعا پسرا میتونن تا سن بالا صبر کنن؟ چجوری میشه از گذشته طرف فهمید؟معمولا پسرای پاک چ ...

ما صبر کردیم میشناسم هم که کاری نکردن پسر خوب رو هم میشه از عقایدش رفتارش نسبت به محرم و نامحرم حلال و حرام البته عرض کنم صد در صد که نمیشه فهمید چون اصلا چنین چیزی نمیشه با قاطعیت گفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفشو زیاد جدی نگیر نمیشه که بگی همه رابطه داشتن آخه این چه حرف مسخریه

ببخشید شما یک شهر بزرگ هستین؟

چون تو شهرای بزرگ کسی کسیو نمیشناسه هرکاری بخوان میکنن...

تاپیک های  حاجت روایی تگم کنید   براتون صلوات میفرستم  
خب سوالم اینه واقعا پسرا میتونن تا سن بالا صبر کنن؟ چجوری میشه از گذشته طرف فهمید؟معمولا پسرای پاک چ ...

طبق تجربه من چون پسر های پاک تجربه رابطه نداشتن یا حداقل تا رابطه جنسی پیش نرفتن شور و شوق و انرژی بیشتری دارن تو اوایل ،نسبت به روابط آزاد هم معمولا نظر منفی دارن 

ببخشید شما یک شهر بزرگ هستین؟چون تو شهرای بزرگ کسی کسیو نمیشناسه هرکاری بخوان میکنن...

نه شهر کوچیکم اما برادر شما خیلی منفی بافه بنظرم بخدا توکل کن مطمئن باش خدا همینطوری که هستی سر راهت میزاره بشرطی که حرف خدا رو گوش بدی من شما رو نمیشناسم اما اینو صادقانه گفتم 

نه شهر کوچیکم اما برادر شما خیلی منفی بافه بنظرم بخدا توکل کن مطمئن باش خدا همینطوری که هستی سر راهت ...

خب  تو شهرای بزرگ فساد بیشتره....

من خودم کاری نکردم و از خداهم همیشه میخوام

میگن دلیل نمیشه پاک باشی پاک گیرت بیاد

راستش ما هم نسبت به دخترا دیدمون منفیه اما همه که بد نیستن خوب هم داریم اما باید ببینیم و پیدا کنیم

دخترا محدودیت دارن اگه بخوان هم نمیتونن زیاد بد باشن

خب تو شهرای بزرگ فساد بیشتره....من خودم کاری نکردم و از خداهم همیشه میخواممیگن دلیل نمیشه پاک باشی ...

چرا دلیل میشه چون شطرنج باز ماهری داره بازی میکنه اونم خداست خودش میدونه چطور مهره ها رو حرکت بده طبق تجربه من و چیزی که دیدم میگم خیلی ها رو دیدم در زندگیشون مشکل دارن یا شکاکن و اون آرامش و لذت واقعی رو ندارن دلیلش هم گذشته تاریکشونه و توبه نکردن ،بنده اگه هم تا الان کاری نکردم چون به خدا اعتماد داشتم و از آینده میترسیدم یه ناپاک گیرم بیاد یا مشکل برام بوجود بیاد، شهر های بزرگ جمعیتشون زیادتره مطمئنا فساد هم بیشتره این تفکر که فکر کنی مثلا در تهران افراد همدیگه رو نمیشناسن پس همه رابطه داشتن بشدت غلطه مگه خیلیا میتونن کسی هم خبردار نمیشه اما چون فکرشون اینطوره به سمت زنا نمیرن

دخترا محدودیت دارن اگه بخوان هم نمیتونن زیاد بد باشن

قرار نیست که هر روز کاری کنن ماهی یبار که میتونن چند ساعت برن جایی، امکانش هست اگه دختری خودش اهلش باشه حتی اگه محدودیت داشته باشه

چرا دلیل میشه چون شطرنج باز ماهری داره بازی میکنه اونم خداست خودش میدونه چطور مهره ها رو حرکت بده طب ...

خودم دیدم بیشتر وقتا در ۸۰ درصد مواقع هرکسی شبیه خودش گیرش اومده

بعضی وقتاهم برعکس شده

من همیشه دعا میکنم از خدا میخوام بهم کمک کنه

ولی خدا اختیار به خودمون داده درنهایت تصمیم گیرنده ماییم که باعقلمون انتخاب میکنیم....

ممنون بابت راهنمایی و از اینکه جواب دادین

خودم دیدم بیشتر وقتا در ۸۰ درصد مواقع هرکسی شبیه خودش گیرش اومدهبعضی وقتاهم برعکس شدهمن همیشه دعا می ...

خواهش میکنم شما توکل کن به خدا خودش میدونه چکار میکنه نگران نباش هر وقت خواستگار خوب داشتی عاقلانه تصمیم بگیر انشاءالله موفق بشید