2777
2789

دوستان اصلا شک نکنید من خودم انجام دادم و معجزه را تو زندگی دیدم 

به این صورت هست 

7تا سه شنبه نذر میکنید سفره موسی بن جعفر بندازی، داخل سفره نون و پنیر و سبزی و تسبیح و قرآن میزارید بعد برای هرنیت یک شمع روشن میکنید یعنی اول نیت تون را میگید بعد شمع را روشن میکنید، بعد دعای توسل میخونید هدیه به موسی بن جعفر، دعا تموم شد شمع ها را خاموش کنید غذای سفره را یا بخورید یا به فقیر بدید

*لازم نیست مهمان داشته باشید تنهایی هم میشه انجام داد

* تا قبل غروب آفتاب انجام بدید 

*7تا سه شنبه پشت هم باید باشه 

از زمانیکه شروع میکنید معجزه ها می‌بینید 

تو این مدت نزدیک اذان مغرب اسفند با کندر مخصوص دود کردن دود کنید 

انشاالله حاجت روا بشید، برای منم دعا کنید

نمیشه نذر کرد بعد حاجت روایی انداخت؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

همه ی این نذرا الکی و بیخوده تا وقتی خودت برای هدفت تلاشی نکنی و خدا و چرخه ی روزگار برات نخواد کل دنیارم نذر کنی فایده نداره

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا میشع با دو سه نفر انجام بدم واسه حاجت دوسه تامون؟ ینی هممون شمع روشن کنیم؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

درکنار تلاش نذر میکنیم اینطوری تو کارمون گره نمیفته

اتفاقا گره افتاد بدجور ... طرف اصلا به هیچ خدا و امام و قرآنی اعتقاد نداره دست به خاک میزنه طلا میشه براش تو همه چی موفقه حالا من چادر به سر و اشک به چشم التماس به خدا و چهارده معصوم که فلان چیز ساااده واقعا ساده و توقع کم برای اونا هیچ کاری نداره انجام نمیشه ربطی هم به صلاح نداره بین اینهمه چیز همش که قرار نیست به صلاح نباشه

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

بله میشه چندنفری انجام داد برای هر حاجت یه شمع باید روشن کرد

ممنون عزیزم 

.حاجت گرفتی ؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

@ay1380