2777
2789
عنوان

سلام شب همگیتون بخیر باشه

426 بازدید | 51 پست

من ی سوالی داشتم و فقط دنبال جواب اون سوالمم لطفا قضاوتم نکنین 

بنده الان وضع مالی خوبی ندارم۵ ساله کار میکنم تو زمینه ارایشگری نه اسمی برای خودم دارم نه مشتری بنده طلاهامو فروختم دوره مواد گرفتم ولی متاسفانه کارم نگرفت رایگان هم کار کردم نگرفت اینو گفتم بدونین ادم تنبلی نیستم ولی راجب کارم چیزی نگید الان باردارم و تو خونه اجاره ای هستم ۶۰ متری بی امکانات شوهرمم از صب تا شب کار میکنه وضع مالی پدر بنده خیلی خوبه جز ادامای سرشناسه شهره من سر قضیه پول کار ناامیدی ی بار دست به خودکشی زدم و خدا رحم کرد نجات پیدا کردم بعدا پشیمون شدم و کسیم نمیدونست تا شوهرمو مادرم از ردش فهمیدن و قصد ترسوندن کسیو نداشتم راجب تحصیل هم داشنجوهستم که درسو ول کردم چون پیام نور بود و رشته موزد علاقم نبود و شهریم نمیتونم بدم 

الان بخاطر مشکل خودکشی من مادرم خودش گف ما بهت ماهی ۳ تومن پول میدیم منم خوشحال شدم گفتم ی تومنشو جمع میکنم دوتومنشو خرج میکنم ولی از اون روز مادر پدرم با من کم حرف میزنن و بهم حرف میرسونن که تو دنبال مال ماهستی 

تنها سوال من از شما کاربرا اینه که از گرفتن پول منصرف بشم بگم نمیخوام درضمن گفتم پدرم جز ادمای سرشناسه شهره و ۳ تومن براش مبلغی به حساب نمیاد

سلام عزیزم 

صبحه الان 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون گفتن ما ماهی ۳ تومن بهت میدیم ولی الان رفتارشون با من عوض شده مادرم بهم زنگ نمیزنه مدرم ی جور حس میکنم نگام میکنه که انگار دلخوره ازم و پیام اینستا اینا بهم نمیده مادرم قبلا دم به دیقه پیام میداد وقتمو میگرفت من ساده هم مینشستم باهاش حرف میزدم الان رو عوض کردن انگار شایدم من اشتباه میدونم

اخه دیروز مادرم گفت تو دنبال مال ما هستی میگه از الان بدین این چیزا کلا ی جور شدم

نمیدونم والا

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

انم خدممتون عرض کنم من بخاطر کار ارایشگری که طلامم از دستم رفت ریه هام ی مدت مریض شدن و خانوادم همش بهم میگفتن ما که مول داریم راضی نیستیم اینقد خودتو اذیت کنی ولی تو معل ادم نیازشش بشه هم شخصیت خودش هم شوهرش هیچ میشه

من اگه بگیرم خیلی کارم راه میوفته میدونم سختشونم نمیشه چون مبلغی نیس واسشون زیاد دارن ولی ناراحت میش ...

بازم به نظرم بگیر ولی یه چیزی هم بگو که دیگه از این خرفا نزنند مثلا بگو قبلا خیلی واسم کم گذاشتی فکر کن این جا اون

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
بازم به نظرم بگیر ولی یه چیزی هم بگو که دیگه از این خرفا نزنند مثلا بگو قبلا خیلی واسم کم گذاشتی فکر ...

نمیشه عزیزم بگم چون اینجور خانواده ها فک میکنن بقیه هیچ کاری واسه بچشون نمیکنن و میگن همین که بالا سرت سقفم بوده شکر کن نمیتونن قبول کنن 

با توجه به توضيحات و شرایط فعلی شما 

این مبلغ ناچیز را بگیرید 

اگر دوباره کنایه زدند 

در پاسخ بگویید:بابت کمک مالی شما خیلی ممنونم 

اما من از شما درخواست کمک نکردم و شما خود پیشنهاد داده و در ثانی قبول کردم 

حال اگر  فکر می‌کنید سواستفاده رخ داده 

یه مدتی زمان بدهید تا در صورت رفاه کامل و راه اندازی مجدد 

شغل، مبالغ را به شما پس خواهم داد.