2777
2789
عنوان

کمککک.وسط بیابون دارم میمیرم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 75 پست
مشکلت رو تو اینترنت سرچ کن ا اطلاعات غلط ایتجا بهتره

هیچی نیست 

یه دردی از کتفم شروع شده زده گردن و پشتم و دستم ، سمت چونه

عصری خفیف کتفم درد میکرد به شوهرم گفتم گرفته حتما بیا بمال درست بشه که بعد مالیدن دیگه درام شروع شد،

نیومد ماموریت خیر سرم پاشدم اومدم اینجا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تواین خراب شده وسط کویر سگم نیس چه برسه اورژانس

زنگ بزن مشکلتو بگو  مشاوره میدن که چیکار کن اگه بهتر نشدی خودتو به نزدیکترین شهر برسون

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊
داری میمیری و وسط این مردن اومدی سایت عضو شدی😏😐

از درد دارم جیغ میزنم شوهرمم پروژس تا صبح بیاد قطعا میمیرم

وقتی خانواده پیشت نیس چه کوهی بخوری

کاش شوهرم اومدنی آویزونش نمیشدم

خودتی 😐

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
از درد دارم جیغ میزنم شوهرمم پروژس تا صبح بیاد قطعا میمیرموقتی خانواده پیشت نیس چه کوهی بخوریکاش شوه ...

ببین احتمالا معدته البته اگه راست گفته باشی عرق نعناعی زیره ای قرص دایمتیکون یاشربت معده همراهت نیست؟