2777
2789

هر چی دم دست باشه...

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه جی اسپرت ،کت شلوار کوتاه بلند ،آمروز مثلا یه پیرهن خریدم یه نیمتنه روش داره   دوست دارم بیرون با کتونی بپوشم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
😂😂😂😂استایل اقتصادی

بابا تو این گرما واقعا استایلم دست من نیسسس شلوار تو خونگیم از شلوار بیرونیم خنک تر باشه همونو میپوشم کاری ندارم به رنگ و تیپ و قیافه

آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :)    دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...
تو واقعا لاکچری هستی😂

آیم ریچچچ...آیم لاکشریییییی..