2777
2789
عنوان

پیوند کبد دختر ۲۱ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح زود کجا ورزش کنم ؟😭😭😭😭با مانتو اینا راحت نیستم تو پارک پیاده روی کنم بخاطر مردا پارک بانوان ...

خجالت نکش مگه چیه یکی لاغره یکی چاقه 

سخت نگیر فردا برو بفکر سلامتیت باش دختر 

اگه یمدت نخوری اشتهات کم میشه

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

به نظرم هم پارک برو هم باشگاه. اگه بخوای میای رو فرم حسابی و بعدش میتونی از نتیجه لذت ببری. اولم برو برات یه رژیم غذایی دکتر بنویسه که همونو رعایت کنی تا زودتر و بهتر نتیجه بگیری، از الانم بدون نباید جا بزنی چون کار سختیه 

بخدا نمی‌دونم چرا انقدر میخورم 😭😭😭 خیلی خیلی میخورم و معدمگشاده از اینکه برم تو اجتماع هم میترسم ...

اتفاقا اراده قوی داسته باش تو میتونی چرا خجالت میکشی ادم از دارا بودن خوردی دیدی چاق شدی ایرادی نداره ولی حتما لاغر شو تخم کتان زیره زنیان کرفس دم کن بخور تخم شربت هاکشیر دم کن بخور اینا اشتهاتو کم میکنن گیاهی بدون عوارضن ازمایش بدع شاید تیروعید داری و .... دلیل چاق بودنتو پیدا کن استرس هم ادمو‌چاق میکنه توی خونه اروبیک انجام بده برقص و صبح زود پاسو برو پیاده روی اگه خجالت میکشی از اجتماع زنجبیل دارچین هر روز بریز چاییت بخور سرکه سیب بعد هر بار وعده غذایی با اب ولرم قاطی کن بخور ولی اشتهاتم کم کن یه مدت حالا سنت کمه بزرگ بشی زانوهات درد میکنه هزار تا مشکل قلبی و ...

چطوری جلوی ولع خوردن رو بگیرم خیلی هوس فست بود میکنم

سفارش نده 

رستوران نرو 

هر موقع هوس فست فود کردی همون لحظه برو یه چیز سالم بخور 

اگه استرس و پرخوری عصبی داری اونو درمان کن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

عزیزم یه روز پارک بانوان رو امتحان کن تو شهر ما واقعا کسی به کسی کار نداره ۲تا دوست خوبم پیدا می‌کنی من یه مدت رفتم خیلیییی خوب بود وزنم سریع کم کردم...فعلا به خاطر درسام گذاشتم کنار انقدر پشیمونم

دلی که رحمه زخمه💔

تو پارک این مدت وزن نمیاد پایین 

تهرانی؟

برو باشگاه بدنسازی ثبت نام کن فقط باید تردمیل بزنی 

برادر من هم کبدش گرید ۳بود دکتر گفت وزنت وباید بیاری پایین وگرنه دور از جون پیوند کبد 

دیگه هر روز میرفت باشگاه میگه یه ساعت رو عزدمیل بودم که نیم ساعتش کاملا در حال عرق کردن بودم 

دیگه جونی براش نمونده بود 

همین باعث شد نجات پیدا کنه 

قند و چربی هم کلا حذف 

یعنی تو غذا روغن نمیریختیم حتی یه قاشق

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

این پرخوریت از چی نشات میگیره؟ تا حالا دکتر رفتی دلیلش رو بفهمی؟ 

اگه اون رو درمان نکنی با عمل کبد بازهم به همین جا میرسی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

عزیزم یه روز پارک بانوان رو امتحان کن تو شهر ما واقعا کسی به کسی کار نداره ۲تا دوست خوبم پیدا می‌کنی ...

در کنارش سعی کن میوه و سبزی غذاتو زیاد کنی نون و روغن و برنج و شکر رو خیلی کم کن و این که وعده‌های کوچولو اما مثلا ۶بار در روز بخور واقعا نتیجه میگیری...پولایی که میدی فست فود جمع کن هر روز خرجایی که می‌کنی بنویس خیلی تاثیر داره

دلی که رحمه زخمه💔