2777
2789
عنوان

پیوند کبد دختر ۲۱ ساله

895 بازدید | 43 پست

بچها من ۱۴۰ کیلو ام و۲۱ سالمه دکتر میگه اگر وزنتو تا ۱/۲ ماه آینده نیاری پایین پیوند کبد میشی 😭😭

من خیلی ولع خوردن دارم و همش فست بود  بود و تنقلات میخورم هی میخوام رژیم بگیرم امروز فردا میکنم😭😭

دوست دارم برم پارک بانوان ورزش کردن رو شروع کنم، ولی میترسم با هیکلی ک میرم اونجا مسخره کنن و خونه نمیتونم ورزش کنم چون همین خوده موندن باعث میشه من تنبلی کنم 

اسلیو هم نمیخوام بکنم میلی عوارض داره و خرج عملش و داروهای بعد عملش هم  نداریم  

تروخدا کمکم کنید چیکار کنم دارم از بین میرم 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخور برو رزیم بگیر اتفاقا عکس قبل و بعد رزیمتو بگیر خودت ذوق کن فقط فقط باید معدتو خودت با کم خوردن کوچیک کنی ۱۴۰زیاده برات حیف جوونیت نیس به خودت رحم کن بهترین لباسارو میپوشی به لباس عروست همه چی ذوق کن اراده داشته باش لاغر میشی

نخور برو رزیم بگیر اتفاقا عکس قبل و بعد رزیمتو بگیر خودت ذوق کن فقط فقط باید معدتو خودت با کم خوردن ...

بخدا نمی‌دونم چرا انقدر میخورم 😭😭😭 خیلی خیلی میخورم و معدمگشاده 

از اینکه برم تو اجتماع هم میترسم می‌مسخرم کنن 

در مورد عمل معده برای چاقی بالای ۱۲۰ کیلو قبلنا شنیده بودم تو بیمارستان میلاد رایگان عمل میکنن ولی طبیعتا باید از عوارضشو خبرگی پزشکها حتما اطمینان حاصل کنی 

به خودت فکر کن هیچی نخور صب زودم پاشو ورزش کن

صبح زود کجا ورزش کنم ؟😭😭😭😭

با مانتو اینا راحت نیستم تو پارک پیاده روی کنم بخاطر مردا 

پارک بانوان هم میترسم برم مسخرم کنن

اسلیو از یه جا به بعد یه عمل درمانی هست نه زیبایی

ولی بازم شما تلاشتو بکن 

از مسخره شدن نترس ، اتفاقا در بعضی موارد آدم مسخره بشه انگیزه میگیره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اسلیو از یه جا به بعد یه عمل درمانی هست نه زیباییولی بازم شما تلاشتو بکن از مسخره شدن نترس ، اتفاقا ...

یعنی برم پارک بانوان ؟

اونجا همه زن هستن راحت ترم حتی میتونم پیاده روی تند کنم 

ولی از اینکه مانتومو دربیارم و هیکلمو ببینن خجالت میکشم

یعنی برم پارک بانوان ؟اونجا همه زن هستن راحت ترم حتی میتونم پیاده روی تند کنم ولی از اینکه مانتومو د ...

بیشتر رژیم مهمه برات تا ورزش عزیزم 

ورزش هم خوبه ها ولی اون چیزی که وزنتو در اصل پایین میاره کمتر غذا خوردنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بیشتر رژیم مهمه برات تا ورزش عزیزم ورزش هم خوبه ها ولی اون چیزی که وزنتو در اصل پایین میاره کمتر غذا ...

چطوری جلوی ولع خوردن رو بگیرم 

خیلی هوس فست بود میکنم