2777
2789
عنوان

راهکار برای زایمان طبیعی راحت ؟؟

1538 بازدید | 15 پست

خانوما هفته بیست و نهمم... ورزشی حرکتی دعایی😂 غذایی چیزی نمی‌شناسین برای زایمان راحت؟

من زایمان دومم به شدت سختر از اولی بود... حالا خیلی میترسم. چه کنم؟

زود نیست؟؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم زایمان دومم سختر بود .

دو هفته مونده به زایمان با مشورت دکترت دمنوش های که دهانه رحم نرم میکنن بخور .

دو هفته مونده به زایمان ، حمام روزی دو بار داخل لگن آب گرم بشین کمرت ماساژ بده

ورزش های مخصوص هم هست .

دعای یستشیر از گوگل دانلود کن بخون 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
منم زایمان دومم سختر بود .دو هفته مونده به زایمان با مشورت دکترت دمنوش های که دهانه رحم نرم میکنن بخ ...

در صورتی که همیشه میگن دومی اسونتره...

مرسی عزیزم از راهنمایی ت... چه دمنوشایی؟

در صورتی که همیشه میگن دومی اسونتره...مرسی عزیزم از راهنمایی ت... چه دمنوشایی؟

والا هیچ راحت نبود من یه لحظه مرگ رو به چشم دیدم . الانم سومی تو راه دارم ، میشن ۳ تا دختر .حرف اطرافیان که ای وای دختر شد عذابم میده . فکر زایمان داره دیونه م میکنه ، بدبختی از سزارین هم میترسم .

من زایمان دومم . دکترم گفت یک روز در میان گل گاو زبان یه استکان بخورم . زعفران دو روز در میان ،یه چیز دیگه م بود یادم رفته ، روغن زیتون هم شبی یه قاشق . روغن کرچک هم شب زایمان بخورم .

ولی شما سر خود نخور ، بزار دو هفته موند به زایمانت برو بهش بگو 

والا هیچ راحت نبود من یه لحظه مرگ رو به چشم دیدم . الانم سومی تو راه دارم ، میشن ۳ تا دختر .حرف اطرا ...

چقد مثل همین ما... منم سه تا دختر... ولی خدا رو شکر کسی نظری نمیده دربارشون... خودمم دوس داشتم سه تا خواهر باشند.... حرف بقیه رو بی خیال خودت لذتشون رو ببر😍

منم از اول میگفتم سزارین ولی وقتی جدی فک میکنم میبینم اون برام سختر و ترسناکتره...

مرسی ازت... اره حتما میپرسم از دکترم 

هفته چندی الان شما؟ گل دخترای قبلی چند ساله ان؟

چقد مثل همین ما... منم سه تا دختر... ولی خدا رو شکر کسی نظری نمیده دربارشون... خودمم دوس داشتم سه تا ...

خدا برات حفظشون کنه عاقبت بخیر بشن .

سمت ما فقر فرهنگی فراوان دارن . همش پسر پسر میکنن .

شوهرمم یه روز بهم گفت ولت کنن همینجوری دختر میزایی .خیلی دلم گرفت ،البته قشنگ شستمش تا دفعه آخرش باشه ،بعد کلی معذرت خواهی کرد ،ولی چه فایده ...

منم سزارین هم میترسم هم اینکه تو شهر غریبم کسی نیست ،مادرمم میاد چند روز میمونه و میره . طبیعی برام راحت تره بعد زایمان کارامو میکنم .

هفته ۲۸ هستم . دخترام ۱۱ ساله و ۴ ساله ،این آخری ناخواسته شد ،یا همون سهل النگاری خودمون که حواسمون جمع نکردیم 

والا هیچ راحت نبود من یه لحظه مرگ رو به چشم دیدم . الانم سومی تو راه دارم ، میشن ۳ تا دختر .حرف اطرا ...

اطرافیان خیلی بیجا میکنن

دختر رحمته ، برکته 

خدا هر کسی لایق دختر دار شدن نمیکنه 

ان شاالله سالم و سلامت باشین همتون😍🥰