2777
2789

من چند روزه دارم میخورم اشتهامو کم کرده ولی پرحرفم کرده و دست خودم نیست یکمم حساسو عصبی شدم 

مثلا امشب رفتم خونه مادرشوهرم بهش راجب بچه دار شدن گفتم که اره همسرم بره سرکار خوب بچه دار شیم شوهرمم مجبور کردم بگه😐در صورتی ک ن حاملم ن فعلا قصدشو دارم نم چرا گفتم خیلی از دست خودم ناراحتم اونا هم معلوم نیست خوششون اومد نیومد 

منظورم اینه دست خودم نیست پرحرفم کرده چیزای ک نباید بگمم میگم چیکار کنم اروم بگیرم 🫠 ده کیلو باید لاغر شم اهل رژیمو ورزشم نیستم اصلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونم چقدر تو مصرفش جدی هستی اما این ها علائم روانشناسی خطرناکن. که میتونه تا جنون بره. برای ده کیلو وزن ارزش داره بنظرت ؟ 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
قرص چی میخوریاینا اکثرا شیشه دارنمن گلوریا خورده بودم چندسال پیش، اظطراب استرس عصبی و.. شدم دیگه ریخ ...

خیلی بده داغون میکنه آدمو

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
قرص چی میخوریاینا اکثرا شیشه دارنمن گلوریا خورده بودم چندسال پیش، اظطراب استرس عصبی و.. شدم دیگه ریخ ...

وای میدونم چی میگی این قرص عوارضش کمتره نسبت ب گلوریا من الفا اسلیم میخورم تپش قلب نداره فقط یکم پرحرف شدم بنظرت حرف امشبم ب خونواده شوهرم اشتباه بود خیلی ناراحتم اخه 

بخدااا، اصن مثه افسرده ها شده بودم ولی اشتهارو صفر میکردا

بله ولی من تا آخرشم خوردم هیییییچی وزن کم نکردم با اینکه اشتهام صفر بود سوخت و ساز بالا کل سیستم بدنم را هم به هم ریخت.ولی با این قرص کاهش اشتها اسلیم مکس که از داروخونه گرفتم خوب کم کردم تازه اثر بدی هم نداشت

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
فقط با قرص ک نمیشه اون کمک کنندستزبونتو بچسبون سقف دهنت حرف نزنیمن خودم وزنم نرماله ولی الان رژیم شی ...

زبونم یجا نمیمونه دست خودم نیست همش میخوام صحیت کنم حس خوب بم میده 😐

عزیزم نمیدونم چقدر تو مصرفش جدی هستی اما این ها علائم روانشناسی خطرناکن. که میتونه تا جنون بره. برای ...

شوهرم خیلی ازم ایراد میگیره همش میگه بداندامی لاغر کن بم هرروز میگه خیلی خوش اشتهایی خیلی میخوری همش میره عکسای بازیگرا خارجی میبینه دیگ افسرده شم دلو زدم ب دریا فقط بگو این حرفی ک زدم خونه مادر شوهرم خیلی بد بود ارزش انقدر ناراحت داره؟از خودم خیلی ناراحتم ک گفتم ،چطور درستش کنم