2777
2789
عنوان

خیلی خسته م...

269 بازدید | 28 پست

۲۴ سالمه

هیچی ندارم هیچی

تو هیچ عرصه ای دستاورد خاصی ندارم

نه تحصیلی، نه ‌کاری، نه مهارتی، نه زندگی خانوادگی، نه روابط اجتماعی....

سر یه کاری میرم ۴۴ ساعت در هفته ۵ و نیم حقوق!!! رسما برده داری..

نمیدونم چرا دارم به شما میگم، انگار دلم میخواست یکی این حرفا رو بشنوه...

خواستگار میاد پشتم میلرزه.. هیچکس پشتم نیست

بابام بارها غیرمستقیم گفته خودت جهیزیه تو بگیر مثلا میگه اره فلانی خودش جهیزیه شو تهیه کرد و اینا 

نمیگه که نزدیک ۴۰ سالش بود تونست ازدواج کنه و الان دیگه جونی براش نمونده که بخواد برای بچه هاش مادری کنه..

تو این اوضاع اقتصادی مرد های با سابقه کاری تو زندگیشون موندن.. یا بعد کلی سال تلاش و سختی تازه تونستن به یک شرایط اقتصادی با ثبات تو زندگی برسند

من تا کی باید کار کنم بتونم یک جهیزیه معمولی برای خودم بخرم؟؟

بعد بعضی وقتا هم میگه اره دختر فلانی برای خونشون اینو خرید اونو خرید.. 

بجای اینکه من ازش توقع داشته باشم حمایتم کنه، اون توقع داره!!

از زمین به اسمون میباره..

اون روز همکارم میگفت اره به دخترم قول دادم دانشگاه خوب قبول بشه براش ماشین بخرم.... نمیدونید یهو چقدر دلم گرفت.. دلم گرفت از اینکه بعضی دخترا اینجوری باهاشون رفتار میشه، بعضیام یهو پرت میشند تو دل زندگی و مشکلاتش... بدون پشتوانه...

خیلی حرف زدم میدونم 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواستگار رو به خاطر جهیزیه رد نکن

با هم صحبت می کنید کم کم میخرید وام می گیری و مختصر جهیزیه می گیری

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

عزیزدلم درکت میکنم

ازدواج رو درگیرش نباش،کلی فرصت داری،ولی سعی کن پولاتو در حد امکان پس انداز کنی و حالا به هر شکلی از جوونیت لذت ببری

واسه خودت شادیهای کوچیک و امید به زندگی جور کن

منم دقیقا مثل تو ام ، خیلی زیاد درکت میکنم ، از بچگی هیچ پشتوانه ای نداشتم ، چه مالی چه عاطفی ، همیشه خودم بودم و خودم 

همیشه سر پای خودم موندم حتی پول تو جیبی از خانواده نگرفتم

ولی یهو کم آوردم انگار که دنیا داره رو دور تند میره و من دیگه جونی برام نمونده ک خودمو بهش برسونم 

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

خواستگار رو به خاطر جهیزیه رد نکنبا هم صحبت می کنید کم کم میخرید وام می گیری و مختصر جهیزیه می گیری

نه که صرفا بخاطر جهیزیه رد کنم

ولی خب میترسم..

و اینکه میدونی چه استرسی میکشم؟

هم استرس مالی

هم اینکه حس بدی بهم دست میده طرف ببینه حتی خانواده م هم هوامو ندارند..

نمیدونم میگیری چی میگم؟

عزیزدلم درکت میکنمازدواج رو درگیرش نباش،کلی فرصت داری،ولی سعی کن پولاتو در حد امکان پس انداز کنی و ح ...

خب البته شخصیتم اینجوری نیست که عااااشق ازدواج باشم ولی خب سنمم برای ازدواج کم نیست، مناسبه.

همه وقتی خواستگار میاد براشون ذوق دارند من فکری میشم

خب البته شخصیتم اینجوری نیست که عااااشق ازدواج باشم ولی خب سنمم برای ازدواج کم نیست، مناسبه.همه وقتی ...

عزیزم بسپار دست زمان ،خودش به وقتش اتفاق میفته،

من از ۱۹ سالگی خواستگار داشتم، ۳۱ سالگی عقد کردم

عزیزم ان شاءالله بخت خوب نصیبت بشه و همیشه سلامتی و خوشی و برکت و عشق و آرامش سهم زندگی تو و عزیزانت باشه

امیدوارم انقدر برکت بیاد تو زندگی پدرت که بهترین وسایلو واسه خونه خودتون و جهزیه دخترش بخره😍و اینکه خودتم خوشبخت بشی به حق آقا امام زمان (عج)

منم دقیقا مثل تو ام ، خیلی زیاد درکت میکنم ، از بچگی هیچ پشتوانه ای نداشتم ، چه مالی چه عاطفی ، همیش ...

افرین دقیقا...

راستشو بخوای من هیچوقت حس نکردم یک خانواده دارم

ناشکری نمیکنم بودنشون غنیمته

ولی یه وقتایی که بدجوری خوردم زمین انتظار کمک داشتم پشتم نبودند..

دقیقا برای من خیلی سریع و بیهوده داره میگذره

صبح میرم سرکار عصر میام ناهار میخورم میخوابم و بعدش شام و کارای شخصی و دوباره خواب تا فردا صبح...

اصلا نمیفهمم دارم چیکار میکنم

انگار نه انگار ۲۴ سالمه..

تو چندی؟

عزیزم بسپار دست زمان ،خودش به وقتش اتفاق میفته،من از ۱۹ سالگی خواستگار داشتم، ۳۱ سالگی عقد کردم

نه ببین میگم که اینجوری نیستم بگم وای دیر شد و فلان 

ولی خب زمان زود میگذره و موقعیت ها از دست میره

من خواستگار خوب هم برام میومده ولی فقط بخاطر یه سری مسائل که بیشتر جنبه مالی داشتند رد میکردم به یه بهانه ای..

عزیزم ان شاءالله بخت خوب نصیبت بشه و همیشه سلامتی و خوشی و برکت و عشق و آرامش سهم زندگی تو و عزیزانت ...

ممنون عزیزم بابت دعای خیرت

امام زمان نگهدارت ❤

هزار برابر برای خودت و عزیزانت ان شاءالله 😍😍