2777
2789

۶ ماهه استفاده میکنم زیاده؟؟؟؟؟ 

دکتر خودش بهم گفت واسه‌‌ حساسیت استفاده کن حالا میگم نکنه حواسش نیست تایمش زیاد شده 

کسی استفاده کرده ؟ ب مشکل نخوردین؟؟

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
یه مدت قطع کناگه علایمت برگشت دوباره استفاده کنموقع استفاده هم سعی کن به تیغه وسطی بینیت نخوره، سمت ...

خیلی نگران شدم 

یعنی مشکلی پیش نیومده؟؟ 

هردفعه تموم میکردم شاید ی هفته ده روز بینش وقفه می افتاد باز می‌گرفتم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل از چه نظر؟

عوارضش مثلا 

نمی‌دونم آب مروارید چشم 

یا سوراخ شدن تیغه بینی 🥺🥺

من حساسیت داشتم بینیمو که عمل کردم حالا کیپ میشه گاهی دکتر میگه بخاطر حساسیته باید اسپری استفاده کنی و شستشو 

و اینا که استفاده میکنم کامل باز میشه بینیم

عوارضش مثلا نمی‌دونم آب مروارید چشم یا سوراخ شدن تیغه بینی 🥺🥺من حساسیت داشتم بینیمو که عمل کردم حا ...

نه اب مروارید که نه، چون اسپریای بینی جذب سیستمیک ندارن

فقط تحلیل تیغه بینی از عوارضشه که خب اگه بتونی درست اسپری بزنی اوکیه

ولی کلا پیشنهاد میکنم یه مدت اسپری رو قطع کن به حاش مرتب و مدام با نرمال سالین شستشو رو انجام بده بببن با همین مشکلت رفع میشه یا نه؟

از اسپری کرمولین هم میتونی استفاده کنی جای اسپریای کورتونی

نه اب مروارید که نه، چون اسپریای بینی جذب سیستمیک ندارنفقط تحلیل تیغه بینی از عوارضشه که خب اگه بتون ...

خیلی ممنونم راهنمایی کردید عزیزم ی ذره خیالم راحت شد تا دکتر رو ببینم .... 

آره فعلا اسپری رو نمی‌زنم 

شستشو هم البته من با همون سرنگ و سرم شستشو بهم گفتن که انجام میدم روزی یبار‌‌ ، اوایل عمل روزی سه بار بود دیگه حالا که باز مجدد شروع کردم از خشکی بینی میترسم همون یکبار استفاده میکنم 

سلام عزیزم تنفس ات بهتر شد ؟ دیگه کیپ نمیشه ؟ 

برای توهم شب ها بینیت یه طرفش کلا کیپ میشد و نمیتونستی نفس بکشی با دهن نفس میکشیدی ؟

الان بهتر شده ؟

من این مشکل رو دارم اگه بهتر شدی بگو منم از این اسپری استفاده کنم لطفا

سلام عزیزم تنفس ات بهتر شد ؟ دیگه کیپ نمیشه ؟ برای توهم شب ها بینیت یه طرفش کلا کیپ میشد و نمیتونستی ...

سلام عزیزم آره خیلی بهتر شده بخاطر حساسیت بود اسپری فلومیست خیلی خوبه استفاده میکردم 

سلام عزیزم آره خیلی بهتر شده بخاطر حساسیت بود اسپری فلومیست خیلی خوبه استفاده میکردم

علائمت چی بود عزیزم ؟

چجوری اسپری رو استفاده میکردی ؟

روزی چند بار و چند پیف ؟

بعد شب تا صبح راحت نفس میکشیدی ؟ یا بعد از یه مدت که زدی بهتر شد ؟

من ۷ ماهه عمل کردم بعضی وقتا کیپ میشه بعضی وقتا باز میشه شبا با دهن نفس میکشم دهنم خشک میشه دیگه دارم دیونه میشم دیروز رفتم اسپری رو گرفتم چند وقت بزنم بعدش دیگه به نظرت تنفسم اوکی میشه ؟

توعم اسپری رو میزدی شب تا صبح دهنت خشک میشد ؟

یا اگه به سمت چپ میخوابیدی چپ میگرفت ؟ یا سمت راست میخوابیدی راست کیپ میشد ؟

من اصلا وقتی تند تند راه میرم تنفسم خوب میشه باز میشه ولی شب بینی ام کیپ میشه یه طرف 

خیلی عذاب میکشم دکترم ندیده میگه مشکلی نیست 

تروخدا اگه میتونی یه راهنمایی کن من راحت شم 

چند وقت تو استفاده کردی خوب شد ؟