2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه علاقه وحوصلشوداری  عالیه

والا تقریبا عزمم جزم شده بود دیشب تو یه تاپیکی میگفتن از بیرون ادم لباس میخره بصرفه تره تازه الان همه چی رو حراجم میزنن دودل شدم😏😏😏

عالیه .من خیلی دوست دارم حداقلش اینه که لباسهای خودتو میدوزی و دستمزد نمیدی .اگر فقط برای دل خودت میری به کسی چیزی نگو که میشی خیاط بی جیر و مواجب از زندگی میندازنت.اما سعی کن با حوصله کار کنی 

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
والا تقریبا عزمم جزم شده بود دیشب تو یه تاپیکی میگفتن از بیرون ادم لباس میخره بصرفه تره تازه الان هم ...

خیاطی بلد باشی هر مدل که دوست داشته باشی میدوزی .

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
عالیه .من خیلی دوست دارم حداقلش اینه که لباسهای خودتو میدوزی و دستمزد نمیدی .اگر فقط برای دل خودت می ...

منم عاشق لباسم یه ولع سیری ناپذیر نسبت به لباس دارم به این هدف دارم میرم که بتونم برا خودم هر مدلی که میپسندم بدوزم

والا تقریبا عزمم جزم شده بود دیشب تو یه تاپیکی میگفتن از بیرون ادم لباس میخره بصرفه تره تازه الان هم ...

نه اصلا هم به صرفه نیست

به علاوه چیزی که خودت بدوزی قاب تنه و شیک

الان یه پارچه خنک و خوب تابستونی 50 درمیاد که خودت که بدوزی بدون هزینه

اما اول تابستون همین حداقل روی 80 قیمت می خوره 

حراج ها هم وقتیه که فصل گذشته

نه اصلا هم به صرفه نیست به علاوه چیزی که خودت بدوزی قاب تنه و شیک الان یه پارچه خنک و خوب تابستونی ...

با این خیلی موافقم من مانتوهایی که میدم برام میدوزن خیلی قاب تنم و شیک در میاد از بیررون که میخرم چقدر هم پول میدم اما اونجور که میخوام تو تنم نمیخوابه

به نظرم خیلی هم عالیه منم بلدم اما فرصتشو دیگه ندارم میتونی هر لباسی رو با هر قیمتی که دوست داری برا خودت بدوزی ولی به کسی نگو که به قول دوستمون میشی خیاط مردم 

زندگی مثل دیکته است می نویسیم و پاک میکنیم .... غافل از روزی که بگویند "برگه ها بالا"