2777
2789

برای لاغر ها هم انجام میدن؟وزنم ۴۵

چربی شکم کم دارم.

میخوام باسنم گنده و خوش فرم شه

کسی تجربه داره؟اطرافیان دوستان خودتون؟هرچی میدونید بگین لطفا

خوشگل میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۵ کیلو ک باسنت بزرگ باشه خیلی ضایع اس

تو خیابون نگاه نامحرم فقط دنبال خودت میکنی

تتاسب اندام مهنه 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

۴۵ کیلو ک باسنت بزرگ باشه خیلی ضایع استو خیابون نگاه نامحرم فقط دنبال خودت میکنیتتاسب اندام مهنه

نگاه نامحرم مهم نیست برام ،لباس مناسب می پوشم. نمیخوام خیلی پلنگ طور شه ها، بدم میاد، طبیعی و خوش فرم. بعد ازدواجم میخوام انجام بدم.

دختر خاله ام انجام داده. نتیجه کار خیلی خوب شده اما میگن خیلی درد داره بعدش جاهایی که ساکشن شده

درد تا چه مدت بعد؟باسنش تزریق داشته؟خوشگله؟غیر طبیعی نیست راه میره؟بعدش میشه زایمان کنه؟

من یکونیم سال پیش انجام دادم ، خیلی راضی ام ، البته فقط گودی باسنمو پر کردم

عزیزم سوالام ایناست اگر مایل بودید و وقتشو داشتید ممنون میشم پاسخ بدید❤️

اولا اینکه الان خوش فرم و خوشگل شده؟راه میرید غیر طبیعی نشده؟

منکه لاغرم دکتر انجام میده؟

عوارض نداره؟

دردش خیلی بده تا چند وقت؟

برگشت نداره؟

تو شلوار و لباس خوش فرمه قشنگ؟

بعدش زایمان میشه کرد؟

عزیزم سوالام ایناست اگر مایل بودید و وقتشو داشتید ممنون میشم پاسخ بدید❤️اولا اینکه الان خوش فرم و خو ...

من خودم هیکلم تو پره ولی چاق نیستم ، قدم ۱۶۵ و وزنم حدودا ۶۵ البته ماه اول بارداریمم ، بله خیلی خوش فرم شده ، من خودم باسنم خوب بود فقط بغل رونم خالی بود که پرش کردم و خیلی نیاز به تزریق نداشت و خیلی طبیعی دراومد اما برای شمارو نمیدونم بدنت چجوریه و چجوری درمیاد ، همیتطور تو لباس و ایناهم خیلی خوب دیده میشه ، نه درد نداره اونقد حین تزریق هم بی حسی موضعی میزنن ، تزریق چربی از بدن خود ادم کم عوارض ترین تزریق چربی هست چون بافت بدن خود ادمه و همه چیش سازگاره ، برای من فعلا بازگشت نداشته ولی باز بافتش چربیه و یه سری ورزشا خوب نیست چون بالاخره اب میشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد