2777
2789

حق با منه یا خیلی دارم گیر میدم

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

روزی چند بار با نامزدتان تلفنی یا پیامک باهم صحبت میکنید؟

مثلا هر چن ساعت یبار زنگ میزنید؟

قبلت نامزدم‌هر ساعت زنگ میزد ولی الان زیاد زنگ نمیزنه 

آخرین بار ۷و نیم حرف زدیم من دلم تنگ شده براش ولی خبری نیست منم میترسم زنگ بزنم بگه دختره چقد کنس‌

من زیادی حساسو عاشقم؟ یا واقعا بده هر یکساعت باخبر شدن و زنگ زدن

برام دعا کنید تو این مسیر جدید زندگیم خدا کمکم کنه‌تنهایی بتونم موفق شم پیشرفت کنم✨🥲💕💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ۳ساعت شده نه زنگ زده نه پیام 

ازم سرد شده اره؟

یا سرش با یکی دیگ گرمه ؟ نکنه خیانت کنه😭😭😭

روزی چند بار با نامزدتان تلفنی یا پیامک باهم صحبت میکنید؟مثلا هر چن ساعت یبار زنگ میزنید؟قبلت نامزدم ...

حس میکنم زیادی حساسی

اینو بدون قرار نیس همیشه مکالمات و تب و تاب ب شدت اوایل باشه،اتفاقا کم باش بهتره 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

عزیزم فکر نکنم اینقدر سرعت عمل داشته باشه بتونه توی این سه ساعت خیانت کنه 

کمی از حساسیتت رو کم کن 

نزار این تند روی و حساسیت بیجا همسرت رو دلزده کنه 

هرچیزی به اندازش 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
روزی چند بار با نامزدتان تلفنی یا پیامک باهم صحبت میکنید؟مثلا هر چن ساعت یبار زنگ میزنید؟قبلت نامزدم ...

واییی خوب نیستا 

ببخشید بخشیدا یه جوری دیده میشه که انگار خیلی آویزون طرف شدی با بوس احترام البته😘

دخترررر خودتو دست بالا بگیر خودتو مشغول کارای دیگه کن نذار فکر کنه هیچ هدف و زندگی برای خودت نداری 

حتی هرازگاهی اگر کارم نداری چه میدونم داری لاک ناخنتو درست میکنی زنگ زد جواب نده بگو دستم بند بود ببخشید 

بذار تو کفت بمونه همینجوری تو دسترس نباش بذار دلش برات تنگ شه 

الان ۳ساعت شده نه زنگ زده نه پیام ازم سرد شده اره؟یا سرش با یکی دیگ گرمه ؟ نکنه خیانت کنه😭😭😭

الکی با این افکار خودتو اذیت نکن بعد نمیتونی از زندگی لذت ببری دلیل نمیشه چون دو ساعت زنگ نزده خیانت کنه

حس میکنم زیادی حساسیاینو بدون قرار نیس همیشه مکالمات و تب و تاب ب شدت اوایل باشه،اتفاقا کم باش بهتره

خیلی بخدا خیلیی حساس و شکاکم‌

کااااش‌ عاشق نبودم کاششش 

بخدا دلم میخواد یکسره باهاش حرف بزنم الان ۳ ساعته اون منو فراموش کردم 

خیلی دلم میخواد از وابستگیم‌ کم شه چیکار کنم