shjskwbsuaknaga مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 692 عنوان تجدیدی معلم ها 64 بازدید | 4 پست نمره ریاضی رو ۱۳ و ۷۵ صدم شدم و دوستم میگه شهریور باید امتحان بدم به معاون هم گفتم گفت فردا بیاید که توضیح بدم بهتون دارم از استرس میمیرم خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 1403/04/03 | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shjskwbsuaknaga مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 692 نمرم بدون ضریب ۱۵ شده خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی
shjskwbsuaknaga مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 692 معدلم ترم دو ۱۹ و ۵ خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی
shjskwbsuaknaga مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 692 ازکی تاحالا13تجدیدمیشه والا دبیرستان ما زیر ۱۵ امتحان میگیره ولی اصلش زیر ۱۰ نمیدونم چرا اینجوریه خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی