2777
2789

بیرون به هرحرفی نخند مخصوصا با مردا زیاد خوش بش نکن صمیمی نشو سعی کن رنگای خیلی روشن نپوشی بیرون استایل خودت داشت باش همیشه آراسته باش ارتباط چشمی داشته باش موقع حرف زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید جذبه داشته باشیهرجا هر حرفی نزنتا ازت نظر نخواستن نظر ندهبه ظاهرت برسنزار کسی تو کارات دخالت کن ...

چطوری با جذبه باشم 

و اینکه به دخالت ها چطور جواب بدم ؟ که بی احترامی نباشه اما 

چطوری با جذبه باشم و اینکه به دخالت ها چطور جواب بدم ؟ که بی احترامی نباشه اما

جواب با احترام ولی محکم 

یعنی هی نگو نخند 

شوخی نکن زیاد باهاشون 

سعی کن سرت تو کار خودت باشه

بیرون به هرحرفی نخند مخصوصا با مردا زیاد خوش بش نکن صمیمی نشو سعی کن رنگای خیلی روشن نپوشی بیرون است ...

خب اینو که زیاد نخندم درسته اما یک هو یکی یه حرفی میزنه خندم میگیره  و اینکه چه استایلی بزنم

جواب با احترام ولی محکم یعنی هی نگو نخند شوخی نکن زیاد باهاشون سعی کن سرت تو کار خودت باشه

اونوقت نمیگن این چقدر خشکه و نچسبه و نیان طرفم 

و اینکه سرمو تو جمع با چی مشغول کنم ؟

خنده رو باش اما مدام شوخی نکن باهاشون یا به هر حرفشون نخند

وقتی یه ادم مثلا یه فامیل دور که سن دار هست مثلا یه دخالت بکنه بگه درس خوندی چند سالته راجب ازدواج یا هرچیزی بپرسه یا شغلم چطوری جوابشو بدم ؟؟ که دیگه هیچ وقت نپرسه اما بی احترامی هم نکرده باشم

وقتی یه ادم مثلا یه فامیل دور که سن دار هست مثلا یه دخالت بکنه بگه درس خوندی چند سالته راجب ازدواج ی ...

درس خوندی رو با بله یا خیر جواب بده

بگو خوبه همه چی ممنون(کامل توضیح نده چند بار همین کار کن