2777
2789

سلام به خانمای گل🤗😚 از همین اول بگم منم مثل خیلیاتون قبل ازینکه برم جراحی کنم سایت رو زیر و رو کردم تا تجربیات بقیه رو بخونم ترسم بریزه

و اینکه توی دو قسمت میذارم چون طولانی و حوصله سر بر میشه

زمان دبیرستان وقتی حدودا ۱۷ سالم بود برای اولین بار سریال ماجراهای شرلوک هلمز رو که دیدم بعد از چند قسمت رسما علاقه‌مند به شخصیت شرلوک هلمز و بازیگرش شدم توی اون زمانا پدرم به دندانپزشکی مراجعه میکردن که من ندیده بودمشون و خیلی تاکید میکردن آقای دکتر قیافشون شبیه شرلوک هلمزه تا خودم ندیده بودم باورم نمیشد یک روز به اتفاق پدرم و از سر کنجکاوی به مطبشون رفتم تا ببینم حقیقت داره واقعا جا خوردم قیافشون مو نمیزد با هم استخوان بندی صورت بهمون شکل بود و چشما روشن قد بلند و لاغر خلاصه این داستان تموم نشد تا اینکه به زمان حال رسید و مجبور شدم برای جراحی دندون عقل به ایشون مراجعه کنم حدود یازده سال میشه که من دندونپزشکی نرفتم و از بچگی بشدت هراس داشتم نمیدونم از ترس درد بود یا حالت تهوع یا خفگی 

اهل یکی به دو و کل کل کردن نیستم پس اگر نظرت با من مخالفه لطفا ریپلای نکن چون وقت خودت رو هدر میدی و نظرت رو نخونده، محترم میدونم🙂 خواننده خاموش ۱۳۹۸ کاربر ۱۴۰۰

من هفته پیش بدون بیحسی کشیدمش

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ترس نداره اصلا 

من پونزده سالگی دوتا دوتا دندون عقلای نهفتمو با هم جراحی کردم 

ی بارشو که شبش رفته بودم پارک دو لپی پفک می‌خوردم تخمه هم میشکوندم😑😑😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در هر حال وقتی فهمیدم باید برم دندونمو جراحی کنم یک سطل آب یخ ریختن رو سرم تا سه هفته مضطرب بودم تمام نظم بدنم بهم خورد در این حد ترسیده بودم ولی چاره‌ای نبود تنها چیزی که آرومم میکرد این بود که هم آقای دکتر با تجربه و متخصص اند هم اینکه شبیه شرلوک هلمزه😂 این بشدت برام آرامش میاورد 😜😍 دندون عقلمم روی عصب بود و بیشتر منو میترسوند روز موعود فرا رسید و با پدرم که چندین و چند ساله با آقای دکتر دوستن و یجورایی آشناییم رفتیم پیش آقای دکتر یک آرامش خاصی اون روز داشتم برخلاف بچگی که بک دفعه میخواستم دندون پر کنم از شدت ترس رنگم پریده بود. آقای دکتر نمیدونم متوجه ترس من شده بودن گویا یا نه اما به طرزی بامزه و تعجب آور از همون اول شروع کردن برام آهنگ خوندن و بالای سرم که داشتن کار میکردن همش سعی داشتن من بخندم حالا دهنمم باز و سر بود بی صدا ریسه میرفتم😂 خودشونم نمیخندیدن اصلا🤷🏻‍♀️😅🙂 پدرم اسممو صدا کردن موقع صحبت کردن یهو آقای دکتر با صدای بلندتر از قصد که من بشنوم 🥴😂با آهنگ و ریتم آهنگ اسممو خوندن من داشتم قنج میکردم و هرهر میخندیدم اصلا درد آمپول یادم رفت این دکتر کاری کرد نه تنها از دندونپزشکی نترسم بلکه هر روز برم دندونپزشکی😂 در مورد تجربه‌ام از جراحی هم بگم که فقط همون آمپولش یکم دردناکه ولی قابل تحمله کارو باید سپرد دست کاردون این آقای دکتر خوب پول میگیرن چون بهرحال مطب خصوصیه اما از مزدی که میگیرن صد برابر دلسوزانه تر کار میکنن حتما پیش جراح فک و صورت دندون عقل رو در بیارید و نه هیچ کس دیگه برخلاف خیلی از نظراتی که توی سایت خوندم اصلا عمل وحشتناکی نبود از همون روز اول هم تونستم همه چی بخورم فکمم باز شد براحتی نه درد راشتم نه ناراحتی کم مونده بود دیوارم بخورم😂 حتی دچار قفل فک هم نشدم

اهل یکی به دو و کل کل کردن نیستم پس اگر نظرت با من مخالفه لطفا ریپلای نکن چون وقت خودت رو هدر میدی و نظرت رو نخونده، محترم میدونم🙂 خواننده خاموش ۱۳۹۸ کاربر ۱۴۰۰
من هفته پیش بدون بیحسی کشیدمش

شما خیلی شجاعی👍🏻

ترس نداره اصلا من پونزده سالگی دوتا دوتا دندون عقلای نهفتمو با هم جراحی کردم ی بارشو که شبش رفته بود ...

🤣😝👍🏻زنده باشی همیشه

منم باید بکشم میترسم

واقعا حستو درک میکنم منم میترسیدم😢

در هر حال وقتی فهمیدم باید برم دندونمو جراحی کنم یک سطل آب یخ ریختن رو سرم تا سه هفته مضطرب بودم تما ...

امپولش هم چندان درد نداشت 

بستگی زیادی به دست دکتر داره 

من برای پر کردن میرفتم ی دکتر امپولش خیلی درد می‌گرفت 

اما جراحی که کردم  با ی دکتر دیگه 

اصلا امپولاش درد نگرفت با اینکه خیلی هم آمپول زد برام 

خداروشکر که ترست ریخته

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
امپولش هم چندان درد نداشت بستگی زیادی به دست دکتر داره من برای پر کردن میرفتم ی دکتر امپولش خیلی درد ...

قربان شما❤💜💋 اصلا بعضی دندونپزشکا مثل قصابن😂 یادمه بچگی رفتم دندون پر کنم نذاشت بیحسی اثر کنه یهو دندونو شروع کرد به خالی کردن از همون موقع ترسم شروع شد

در هر حال وقتی فهمیدم باید برم دندونمو جراحی کنم یک سطل آب یخ ریختن رو سرم تا سه هفته مضطرب بودم تما ...

عزیزمممممم 

فکر کم تنها نکته مهم این بود که شبیه جرمی بریت بوده و همین باعث آرامش شده 😂😂😂

کنجکاو شدم ببینمششششش😂😂

عزیزمممممم فکر کم تنها نکته مهم این بود که شبیه جرمی بریت بوده و همین باعث آرامش شده 😂😂😂کنجکاو شد ...

دقیقا😂🤭🤣🤣🤣🤣 حالا وسط کار بیحسی زده بود منم دهنم شل و فلج😂 با همون وضع🥴 گفتم بعد ده سال این رو دلم مونده بگم بهش بره دلو زدم به دریا یهو گفتم دیدم پوکر فیس نگام کرد با سکوت و شروع کرد به شعر خوندن😂 اون لحظه یهووووو آب شدم رفتم زمین بنده خدا یه دختر ۲۶ ساله یه پیرمرد۷۰ ساله رو دست انداخته🤭😎😂 فکر کردم ناراحت شد بهش گفتم اینو بعد رفتم ازش پرسیدم گف برای چی ناراحت بشم بعد پرسید این طرف کی بوده تو سریال قاتله🥴😂😂😂😂 گفتم نههههه کارآگاهه( این لحظه که دارم اینارو مینویسم یک لبخندی رو صورتمه بیا و ببین🤣😂) بعد لبخند زد😅 و پدرمم پشتیم درومدن که همیشه تو خونه میگیم آقای دکتر شبیه جرمی برته گفتم آره استخون بندی صورتشون عین شرلوک هلمزه😂😂😂( ای دختر خیره🥴) ولی خدایی جرمی برت قیافش خوبه پیر شده بود بیچاره شکسته شد یهو اتفاقا چند وقت پیشا یه فیلم ازش دیدم مال زمان جوانیش😍 کلا شرلوک زاده شده نه جرمی باورت میشه موقعی که عاشقش شده بودم اشتهام کور شده بود😂 کراش زدن روی این آدم میدونستی چقدر واسم فایده داشته🥴🤣 یه رمان نوشتم زبانم قویتر شد و از همه مهمتر ترسم از دندونپزشکی ریخت😂 مامانمم میدونه دوستش دارم میگه خدایی این چیه دوسش داری😂 گفتم کاریزماتیکه آقامون میدونی

ببخشید عزیزم طولانی شد اونقدر هیجان زده‌ام که یکی هم کراشم پیدا شده که تمام چیزایی که طی این سالا واسم اتفاق افتاده رو دوست دارم تعریف کنم 🤩 دوستت دارم خواهر🙂😍 ان شاءالله خوشبخت بشی و زنده باشی

دقیقا😂🤭🤣🤣🤣🤣 حالا وسط کار بیحسی زده بود منم دهنم شل و فلج😂 با همون وضع🥴 گفتم بعد ده سال این ر ...

عزیزمممممم وای منم خیلی خوشحال شدم 

منم مامانم همیشه می‌گفت این چیه با این قیافه و فلان آدم بهتر نبود ؟😂

ولی خب دله دیگه 

من عاشق هوشش شده بودم 

اینکه باهوش بود و همه چیزو میدونست و رفتارای با اعتماد به نفس بالا و...😂دیوونه شده بودم 

چه خوب اون موقع منو ندیدی وگرنه سر اینکه رو کراش من کراش داشتی میکشتمت😂

عزیزمممممم فکر کم تنها نکته مهم این بود که شبیه جرمی بریت بوده و همین باعث آرامش شده 😂😂😂کنجکاو شد ...

در ضمن تماااام حرکاتشم عین شرلوک هلمزه سیگارم میکشه کت و شلوارم میپوشه حتی در مطب رو هم موقع بیرون رفتن برامون باز میکنه یادت باشه توی شرلوک هلمز هم چطوری درو واسه موکلا باز میکرد😂

در ضمن تماااام حرکاتشم عین شرلوک هلمزه سیگارم میکشه کت و شلوارم میپوشه حتی در مطب رو هم موقع بیرون ر ...

تو عاشق تر از منی ..🤣😂من دیگه یادم رفته این قضایا برای چنددددد سال پیشمه 

ولی فک کنم تو هنوز روش کراشی