2777
2789

با علایم درد مچ پا و یبوست و نفخ شکم و یکم حالت سرماخوردگی آزمایش دادیم عدد سی ار پی 148بود 

دکتر آزمایش های تکمیلی نوشته نمی دونم چیه 

خطرناک هست؟

بالابودنش میتونه بخاطر سرماخوردگیت هم باشه، واینکه آزمایش تکمیلی نوشت که علت بالابودنش مشخص شه نترس 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میتونه خطرناک باشه. اما به تنهایی ارزش نداره کنار آزمایشات دیگه  و حال عمومی. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بله میتونه خطرناک باشه. اما به تنهایی ارزش نداره کنار آزمایشات دیگه و حال عمومی.

حال عمومی منظور چیه؟الان فقط همون درد مچ پا مونده که دکتر ارتوپد گفته به خاطر کشیدگی تاندون ها هست و ربطی به این عدد نداره

یعنی این اندازه هم بالا می ره؟به خاطر علایم خفیف؟

بله میره عفونت هم یکی از علتاش هست.مچ دستت از کی درد میکنه؟

بله میره عفونت هم یکی از علتاش هست.مچ دستت از کی درد میکنه؟

مچ پا هست 

یه کم فشار رو مچ پا اومد رفتیم قایق سواری و پدال زدن  ولی دردش از فردا صبحش شروع شد 

ورم هم داره

حال عمومی منظور چیه؟الان فقط همون درد مچ پا مونده که دکتر ارتوپد گفته به خاطر کشیدگی تاندون ها هست و ...

تب ،ضعف،بی حالی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
مچ پا هست یه کم فشار رو مچ پا اومد رفتیم قایق سواری و پدال زدن ولی دردش از فردا صبحش شروع شد ورم هم ...

پس بخاطرهمین رفته بالا،پسرم که بستری بود یه بچه ی چندماهه بخاطر چهاردست وپا،پاش ورم کرد اوردنش گفتن التهاب وعفونت کرده..‌‌.

تب ،ضعف،بی حالی

والا این حالت ها که الان اصلا نیست توی بدن ولی درد مچ پا فقط مونده که اونم ارتوپد گفته کشیدگی تاندون هست 

میشه به خاطر وجود التهاب در بدن تاندون ها و عضلات حساس شده باشند و زود به زود آسیب ببینن؟