2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحت نظر دکتر باردار شو اگرم شدی که هییچی بسپار ب خدا هر چی بخواد میشه

تحت نظرم ولی دکترم میگه هیچ راهی نداره باید انقدر باردار بشی تا یکی قلبش تشکیل بشه

دو تا سقط هام هر دو زیر 8 هفته بودن 

و دارویی نداره

نه هر دو تا 10 هفته صبر کردم ولی رشد نکردن بعد با دارو سقط کردن سقط فراموش شده بودن

ببینید 

اگر خودشون سقط شده باشن یا اصلا رشد نکرده باشن که هیچی 

ولی در مواردی قلب دیرتر تشکیل میشه یعنی اول مغز شکل میگیره و بعد قلب ودر این موارد بچه باهوش هم میشه اگر مادر کمی صبر کنه توکلتون بخدا ولی این دفعه اگر گفتن قلب تشکیل نشده و ولی در رشد جنین مشکلی نبود صبر کنید یکم

منم همینطوری بودم . هیچ مشکلی هم نداشتم کلی آزمایش گرفتم . یه سیدی بهم گفت وقتی که بارداری به هیچکس نگو. حتی جلوی خودتم زیاد در مورد اینکه بارداری صحبت نکن . خلاصه به حرفاش گوش دادم دیگه این دفعه سقط نشد . خیالت راحت منم دو تا بارداری داشتم که هر دو تا سقط شدن به خاطر تشکیل نشدن قلب . و بعدش یه بارداری موفق داشتم . در کنارش قرآن هم خوندم برای سلامت جنین 

نشانه های سقط قبلیتون چی بود

هیچ نشانه ای نداره فقط از 7 هفته به بعد که باید تهوه و ویار بیشتر بشه کمتر میشه و انگار نه انگار بارداری 

حتی من لکه بینی هم نمیشم و آخر مجبور میشم با دارو سقط کنم چون انگار بدنم یادش میره باردار بوده 

این بارداری پنجم من هستش

یه دختر 9 ساله دارم

دومی قلب تشکیل نشد و سقط کردم

سومی پسرم بود 9 ماهه کامل تو زایمان دچار خفگی شد و از دست دادم

چهارمی باز قلب تشکیل نشد و 11 هفته با دارو سقط کردم البتع از 6 هفته رشد نکرده بود

و این پنجمی نمی دونم تهش چی میشه