2777
2789

می‌دونی تاپیک قبلی رو خوندم و گفتم بزار تو تاپیک خودت نظر بدم ،بعضی پسرا دیدم تو مدرسه و دانشگاه خیلی بیشور تشریف دارن ،چجوری ،مثلا یه پسر با دختری هست حالا مشکلی پیش میاد یا هر چی یا کات میکنن میبینی به دوستش میگه بزار حال اینو بگیریم و ...البته به شخصیتش هم ربط داره ،ولی این که بگی داره امتحان می‌کنه ،خیلی موافق نیستم چه لزومی داره بعد از دوبار کات کردن بخواد امتحان کنه تو رو باید تو این مدت به اندازه کافی شناخت پیدا کرده باشه ،و اینکه اون پسری که از طریق دوستش امتحان کنه واقعا به درد نمیخوره چون پسرا یه عادتی دارن اگه یکی رو واقعا بخواهن حتی دوست ندارن دوست هاشون نزدیک اون دختر بشن ،نمیگم برا تفریح و تنهایی بخواهد .

می‌دونی تاپیک قبلی رو خوندم و گفتم بزار تو تاپیک خودت نظر بدم ،بعضی پسرا دیدم تو مدرسه و دانشگاه خیل ...

ما تایم کمی باهم بودیم از من شناخت نداره و من کارایی کردم که این بهم میگفت کارات اداس و بهم اعتماد نداشت ولی نمیدونم باز 

شایدم گفته من نتونستم به هدفم برسم تو برو تلاشتو بکن نمیدونم والا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تایم کمی باهم بودیم از من شناخت نداره و من کارایی کردم که این بهم میگفت کارات اداس و بهم اعتماد ن ...

اصلا یه چیزی بگم یه پسر عقل داشته باشه یا دختر هیچ وقت نمیاد حتی با اونی که چند وقت بوده به دوستش بگه تو برو اوکی بشو و من به هدفم نرسیدم ،چون اون پسر حال نمیکنه با کسی که قبلاً تو رابطه رفته حتی کم بگه تو برو زورت رو بزن من نشد !!!

نه این تو عقل من نمیره یا پسره ببخشید خیلی اسکول هست که اینو بگه یا هم اینکه دنبال این باشن که مثلا دختری رو حالش رو بگیرن چون دیدم که میگم ،

اصلا یه چیزی بگم یه پسر عقل داشته باشه یا دختر هیچ وقت نمیاد حتی با اونی که چند وقت بوده به دوستش بگ ...

ببین منم فکرشو نمیکنم این بره به دوستش بگه من نتونستم کارمو بکنم تو برو چون یجواریی خودشم کوچیک میکنه بچم نیس۳۰سالشه  و اینم بگم اکس من از همه نظر از دوستش سر تر بود و منم گفته بودم از این دوستت خوشم نمیاد یعنی امکان نداره من به این دوستش پا بدم  

نمیدونم چرا شماره منو داده بهش چجوری میخوان حال منو بگیرن اخه؟

ولی یادمه بهم میگفت تو اگه متعهد بودی با دوست من دیت نمیرفتی 

واسه همین میگم شاید داره امتحان میکنه ببینه من واقعا از دوستش خوشم میومده یا نه الان که بااین کاتم امکان داره پا بدم به دوستش

ببین منم فکرشو نمیکنم این بره به دوستش بگه من نتونستم کارمو بکنم تو برو چون یجواریی خودشم کوچیک میکن ...

احتمال اینکه آره بخواهد این کارو کنه هست ،ولی اینم هست که پسره گفته دیگه به درد من نمیخوره اگه تو خیلی مشتاقی بیا شمارش رو بدم برو باهاش اوکی بشو ،

یه سوال آخه خودت بهش علاقه داری ،که برات مهم هست که میخواهد امتحانت کنه یا نه!!!

اگه نه خوب اگه دوست داری برو با پسره اوکی بشو اگه نه هم که دیگه بلاک کردی دیگه.

احتمال اینکه آره بخواهد این کارو کنه هست ،ولی اینم هست که پسره گفته دیگه به درد من نمیخوره اگه تو خی ...

نه من که خوشم نمیاد ازش بلاک کردم واسه همین 

ولی توام راست میگی این احتمالم هست

نه من که خوشم نمیاد ازش بلاک کردم واسه همین ولی توام راست میگی این احتمالم هست

یه چیزی بگم با کسی وارد رابطه بشو و وقت و زندگی خودتو بزار که هر روز استرس از دست دادن و اینکه چجوری فکر می‌کنه و...نداشته باشی رابطه اگه باعث حال خوب آدم نشه ارزش نداره عمرمون رو واسش بزاریم ،و بیشتر سعی کن با کسی که تعهد داره وارد رابطه بشی چون ،اگه تو رابطه تعهد نباشه فایده ای نداره