من پنج شنبه شب مهمون داشتم برای اولین بار یه دستور درست کردم مرغم فوق العاده بود
صبش ابنمک درست کردم اول مزه کردم نه زیاد شور باشه ن زیاد بی نمک مرغو گذاشتم داخلش تا ساعت سه بعدازظهر سه به بعد ابکش کردم شستم خشک کردم با زردچوبه و فلفل سیاه مزه دار کردم با دست مالیدم بهش همه جاش مزه داربشه بعده دوسه ساعت داخل روغن سرخ کردم دوطرفشو بعد پیاز نگینی با فلفل دلمه و هویج قشنگ سرخ کردم بهش رب زدم اب کم ریختم مرغارو گذاشتم داخلش نیم ساعت اخر بهش زعفرون زدم هرچی زعفرون زیادتر بامزه تر اخرسرم زرشکو باکره و یه قاشق شکر تفت دادم واقعا خوشمزه شده بود من همه مدل مرغ درست کردم همیشه بو ضهم داده ولی این یکی اصلا حتی ازش موند فرداش داغ کردیم خوردیم اصلا مزش بد نشد