2777
2789
عنوان

زرشک پلو با مرغ برای ۳۰ نفر لطفا کمک

5517 بازدید | 28 پست

سلام دوستان  میخام برا سی نفر زرشک پلو  بپزم با ران مرغ  چطوری  بپزم که هم بوی زهم نده هم  طعم خوب و رستورانی داشته باشه لطفا هرکدوم از شما دستور خوب و خوش طعمی داره برام بزاره دریغ  نکنید بچها خیلی مهمه برام این غذا 

چطوری میخوای درست کنی خییییییییییلی سخت و زمان بره  

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پنج شنبه شب مهمون داشتم برای اولین بار یه دستور درست کردم مرغم فوق العاده بود

صبش ابنمک درست کردم اول مزه کردم نه زیاد شور باشه ن زیاد بی نمک مرغو گذاشتم داخلش تا ساعت سه بعدازظهر سه به بعد ابکش کردم شستم خشک کردم با زردچوبه و فلفل سیاه مزه دار کردم با دست مالیدم بهش همه جاش مزه داربشه بعده دوسه ساعت داخل روغن سرخ کردم دوطرفشو بعد پیاز نگینی با فلفل دلمه و هویج قشنگ سرخ کردم بهش رب زدم اب کم ریختم مرغارو گذاشتم داخلش نیم ساعت اخر بهش زعفرون زدم هرچی زعفرون زیادتر بامزه تر اخرسرم زرشکو باکره و یه قاشق شکر تفت دادم واقعا خوشمزه شده بود من همه مدل مرغ درست کردم همیشه بو ضهم داده ولی این یکی اصلا حتی ازش موند فرداش داغ کردیم خوردیم اصلا مزش بد نشد

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من پنج شنبه شب مهمون داشتم برای اولین بار یه دستور درست کردم مرغم فوق العاده بودصبش ابنمک درست کردم ...

مممنونم عزیزم  من برا ناهار باید بپزم از شب قبل بزارم مزه دار شه بد نمیشه آخه یخچال هم جا نداره بزارم یخچال اخه