2777
2789
عنوان

بچه دوماهمون فوت کرد

472 بازدید | 27 پست

بچه خواهرم

دوماهه بود یه دختر ناز و سفید

چقدر سختی کشید براش

امروز بعد دوماه گذاشتیمش تو خاک

مشکل عفونتی گرفته بود هیچ چیزش نبود از بس میگفتن چه خوشگله چشم خورد بچه😭نمیتونه بره تو خونش اتاقشو با چه ذوقی چیده بود

ممنون میشم فاتحه بفرستید 🖤

الهی عزیزم فرشته اسمونی بوده 🥺

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد همین امروز به فکر کنکورتی😏😏بجای سرکار گذاشتن مردم بشین تو این ۲۰ روز درستو بخون

عزیزم دروغ ندارم بگم😭😭😭😭

چند روز بستری بود

حالش بد بود ساعت ۱ تموم کرد

۲ و نیم خاک سپاری بود

من الان اینقدر حالم بده که دیگه کنکور هیچ اهمیتی نداره برام

فک کنم ی فاتحه فرستادنم سرکار گذاشتن نمیشه

بعد همین امروز به فکر کنکورتی😏😏بجای سرکار گذاشتن مردم بشین تو این ۲۰ روز درستو بخون

هرکی بچه خواهرش فوت کرد باید کل زندگی و کنکورشم تعطیل بشه چه ربطی داره

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

عزیزم بچه دو ماهه فاتحه میخواد چیکار

دقیقا

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭