چرااباهرکسی میخام آشنابشم یاواردرابطه میشم اون طرف مقابل ب ظاهرجذبم شده وازروحیات من خوشش اومده امابعدمدتی ازم سر میشه نهایتادوماه چ،ازین وضعیت خسته ام چراانمیتونم رابطه ای ک به ازدواج ختم بشه نداشته باشم رازاونایی ک تواین زمینه موفقن چیه میشه لطفاراهنماییم کنین
سن زیر 25 سال نه لایک م کنه نه ریپ بزنه ، اگه فحش دوست داری میتونی این قانون منو نادیده بگیری 🌟🌟کانکت یار از بازار دانلود کن ، این کد بزنa645195🌟🌟 اولین کاربرم با بیش از 100 اکانت ، سه تا از تاپیک هات همزمان گزارش بزنم خودت هم دود میشی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعاابااینکاراطرف مقابل رام میشه وتن به ازدواج میدن؟؟
اینا موفق شدن حالا واقعیتم ب ما نمیگن ک یکیشون ک رفت خونه به پسره ...بعد ادای قربانی هارو دراوردو فلان پسرم شرایط ازدواج داشت گرفتش بعدا هر هر میخندید خودمو انداختم راحت شدم فلان زنه فلان دعا گرفت بیا توام بگیر وولی الان زندگیش داره رو به بدی میره