2777
2789
عنوان

روابط ناموفق

212 بازدید | 18 پست

چرااباهرکسی میخام آشنابشم یاواردرابطه میشم اون طرف مقابل ب ظاهرجذبم شده وازروحیات من خوشش اومده امابعدمدتی ازم سر میشه نهایتادوماه چ،ازین وضعیت خسته ام چراانمیتونم رابطه ای ک به ازدواج ختم بشه نداشته باشم رازاونایی ک تواین زمینه موفقن چیه میشه لطفاراهنماییم کنین

همه همینن 

سن زیر 25 سال نه لایک م کنه نه ریپ بزنه ، اگه فحش دوست داری میتونی این قانون منو نادیده بگیری 🌟🌟کانکت یار از بازار دانلود کن ، این کد بزنa645195🌟🌟 اولین کاربرم با بیش از 100 اکانت ، سه تا از تاپیک هات همزمان گزارش بزنم خودت هم دود میشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کسایی ک روابط موفقی دارن وبه ازدواج ختم شده چی

کمه دیگه . باید زیاد بگردی آدم درست پیدا کنی

خیلیا که ازدواج می کنن می دونن طرف دنبال پولشه چه دختر چه پسر

خیلی پسرا هم دنبال رابطه جنسین تو دوستی تا وقتی دختر میده اونا هم هستن . 

واقعاابااینکاراطرف مقابل رام میشه وتن به ازدواج میدن؟؟

اینا موفق شدن حالا واقعیتم ب ما نمیگن ک یکیشون ک رفت خونه به پسره ...بعد ادای قربانی هارو دراوردو فلان پسرم شرایط ازدواج داشت گرفتش بعدا هر هر میخندید خودمو انداختم راحت شدم فلان زنه فلان دعا گرفت بیا توام بگیر وولی الان زندگیش داره رو به بدی میره

اینا موفق شدن حالا واقعیتم ب ما نمیگن ک یکیشون ک رفت خونه به پسره ...بعد ادای قربانی هارو دراوردو فل ...

دعاوایناک همیشه کاربردنداره و ممکنه بیراهه بره ینی الان زندگی خوبی ندارن

دعاوایناک همیشه کاربردنداره و ممکنه بیراهه بره ینی الان زندگی خوبی ندارن

والا بد نی نمیدونم شاید الکی میگه اکثر اوقات دمق بود و سرش تو زندگی بقیه حتی بقیم میگفتن این از زندگی و شوهرش راضی نی 

من دیدم بیشتر ب پول بابات اهمیت میدن ینی کافیه بگی بابات یه ماشین خارجی گرون داره به فکر ازدواج میفت ...

خب چراابعضاوضعیت مالی خوبی ام ندارن یا ممکنه فقدچهره وظاهرخوبی داشته باشن ازدواج کردن