2777
2789
عنوان

صاحب خونه ندید پدید رو مخ

302 بازدید | 22 پست

صاحب خونمون یه زنه هست به قول شوهرم میگه سوزنی 

خیلی پرادعا و پر توقع ادعای دین داریشم میشه

ولی ذره ای درک نمیکنه که هیچ چند برابر ازش خونشم توقع داره خونش کرایه بده

خلاص ما وقتی باهاش توی دیدن خونه حرف زدیم گفتیم ما اینقدر میتونیم بدیم بقیش ک یه 40 تومنی یمشد گفتیم یه ماه و خوردی زمان میخواییم 

ینی همون اول گفتیم اونم چون فک میکنه خونه داغون قصر میلیاردی و خونه رو به هرکسی نمیده میگه فقط باید زوج باشن از خدا خواسته قبول کرد خلاصه ما قولنامه نوشتیم از فرداش هی شروع کرده زنگ زدن و منت گذاشتن که آره هیچکس این کارو قبول نمی‌کرد و همه همون اول پولو یجا میگیرن بعد کیلید میدن و خلاصه ازی شر ورا

بقیشو پست بعد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا😂😂😂

یه لحظه فک کردم یه کاربر دیگه‌س🤣🤣🤣

اسی ببخشید

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

حالا اگه خونش مالی نیست چرا شما اجاره کردید؟

حتما مناسبتون بوده ک پسند کردید

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من خیلی احترامشو داشتم و خوشم میومد ازش فک میکردم مهربونه اما بعد فهمیدم همه کاراش نقشه بوده و چرب زبونی بوده چون مستاجرا خونه رو خراب میکنن و بد حسابم یا بچه دارن ک خونه خراب میشه یا کیلی رفت امو خلاصه ما انگار همون چیزی بودیم که این از خدا میخواست

حالا ک میخواییم بریم هربار ر زنگ میزنه خیلی بی ربط هی میگه آره من قبول کردم شما گولو خورد خورد دادید خیلی بدم میاد تا الانم چیزی بهش نگفتم هی سکوت کردم اما حس میکنم داره سواستفاده میکنه 

اینم بگم شوهرم از روز اول ازش بدش اومد من گیر بودم زن خوبیه تو چرا بدت میاد میگفت بعدش میفهمی خیلی زن چندش و بیخودیه 

به قول شوهرم سوزنیه😂😂

زنه یکمم روانپریشی کلا خودش با خودش درگیره یه جوریه شوهرش از ترسش یه کلامم حرف نمیزنه مرده انگار بردشه 

خلاصه بگذریم که چقدر گولم و زد تا با ما قولنامه بنویسه و بعد فهمیدیم دروغ و چرب زبونی حرفاش 

الان بگید اگه باز این حرفو زد جوابشو بدم یا هیچی نگم شاید سر خونه چند روز دیر و زود بشه؟ بخواییم بگیم باهامون راه بیاد 

ک البته با شناختی ک دارم خیلی بعید میدونم

راست گفته خوب هیچ صاحبخونه ای نمیپذیره

میخواست قبول نکنه همون اول شوهرم شرایط گفت 

اینم خیلی گیره دنبال مستاجر عین ما بود دقیقا 

خب میخواست قبول نکنه یبار دوبار یه بار گفت من تشکر کردم و قدر دانی 

دیگه مدال افتخار ک نباید بدم 

حالا اگه خونش مالی نیست چرا شما اجاره کردید؟حتما مناسبتون بوده ک پسند کردید

ن بخدا تو شرایط خیلی بدی بودیم گور شوهرم تصاوف کرده بود تو بیمارستان بود شوهرم باید میرفت از طرفی چند تا کار ناگهانی باهم گره خورده بود اولین خونه ای ک دیدیم مجبور بودیم بگیریم 

خونشم خیلیی بده من موندم توش بجز من هیچکس توش نمیمونه اونم با قیمتی که این خانوم توقع داره

چرا فوحش جانم😐بیا عین صاحبخونه هی منت بذارم 😂😂😂

ببخشید اسی

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

😂 😂 عب ندارهحالا نطرتم راجب صاحبخونه بگو

از اون جا برین