2777
2789

روز ۵قاعدگی ۲تاپیورگان

از ۵تا ۹پریودی روزی ۲ تا لتروزول

روز۹ و ۱۰و ۱۱پریودی روزی  یکدونه اچ ام جی

روز ۱۲پریودی ۲سینال اف زیر جلدی

روز ۱۳  و ۱۴پریودی هر روز یدونه اچ ام جی

امروز یعنی روز ۱۶ رفتم سونو کلی فولیکول بین ۱۰ تا ۱۶ که گفت تخمدانات زیاد تحریک شده.

دیگه دارو نمیشه داد و گفت این ماه و ماه بعدی دارو نخور !

البته گفت اقدام بکن

الان زیر دلم درد میکنه .... میترسم هایپر شده باشم...

یه سوالی که ذهنمو در گیر کرده اینه که چرا ماهای قلل با کلومفین ۲تا فولیکول بزرگتر از ۲۰ داشتم اما با اینهمه امپول بزرگترینش اونم تو روز ۱۶ پری اندازش ۱۶ بوده ؟؟

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

خب عزیزم این داروهارو برای سیکل آی وی اف میدن...من تعجب کردم برای آی یو آی...تو سیکل آی وی اف باید تخمک زیاد داشته باشی ... خب شما به حدود 16 یا مثلا 18 که میرسی بهت آمپول میدن و وقت پانکچر بهت میدن چون اگر وایسن بزرگتر بشه احتمال آزاد شدن تخمکت وجود داره ... ولی اینجوری تخمکتو به موقع در میارن برای لقاح

فکر نمیکنم هایپر شده باشین چون بستری میکنن

من بیشتر از شما امپول زدم خیلی تخمدونام ورم کرد فقط استراحت داد و گفت طاقباز بخواب 

من شکمم وحشتناک درد میکرد 

خدا جونم هیچوقت تنهام نذار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم این داروهارو برای سیکل آی وی اف میدن...من تعجب کردم برای آی یو آی...تو سیکل آی وی اف باید ت ...

خودمم نمیدونم علتش چی بود که اینهمه امپول دادش !

حتی من یکماه لتروزول و کلومفین باهم خورده بودم دکترم گفت بیش از حد تحریک شده تخمدانات.... به این دکترم اینا رو گفتم اما توجه نکرده... کلی پول امپول دادم با ویزیت و سونو... اخرشم هیچی.... شدم ازمون و خطای خانوم دکتر.... ۲ماهم که از دست دادم... 

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم
 خودمم نمیدونم علتش چی بود که اینهمه امپول دادش ! حتی من یکماه لتروزول و کلومفین باهم خورده بو ...

عزیزم پزشکتو عوض کن...من خودم 5 ساله منتظرم و دیگه تو این راه حسابی با تجربه شدم...اصلا مشکلت چیه که بهت پیشنهااد آی یو آی داده؟؟ الکی وقت آدمو تلف میکنن...ذخیره تخمدانو حروم میکنن...کلی هزینه برای کاری که انجامش شاید اصلا فایده نداشته باشه

فکر نمیکنم هایپر شده باشین چون بستری میکنن من بیشتر از شما امپول زدم خیلی تخمدونام ورم کرد فقط استر ...

من دور شکمم بزرگ شده... خودم میفهمم. درد زیر دل دارم اما اونقدر زیاد نیست اما درد داره... شما تهوع و... داشتی ؟ میشه علایمتو بگی. ؟

هایپر شدن مربوط به زمانیه که فولیکولها ازاد میشن یا نه همینکه تعدادشون  فولی ها زیاد باشه میگن هایپر ؟

تو هر تخمدان بین ۸تا ۱۰ فولیکول داشتم 

عزیزم پزشکتو عوض کن...من خودم 5 ساله منتظرم و دیگه تو این راه حسابی با تجربه شدم...اصلا مشکلت چیه که ...

من مشکل خاصی ندارم

عکس رنگی و ازمایش هرمونی و از اسپرم سالمه

دکتر قبلیم گفت تنبلی داری... کلومفین و استروژن میداد و روز ۱۴-۱۵ فولیهام ۲ -۳ تا بالای ۲۰ بودن

سونو سریالی  رفتم مشخص شد ازاد میشن 

با کیت ال اچ هم نشون میداد...

گفت چون ۶ ماه دارو خوردی و نشده  ای یو ای میکنیم اگه نشه ای وی اف

اما بعضی اوقات دلیلش ناشناختست... دقیقا اینارو گفت دکترم. فوق تخصص نازاییه

گفت چون ۶ ماه دارو خوردی و نشده  ای یو ای میکنیم اگه نشه ای وی اف اما بعضی اوقات دلیلش ناشناخت ...

منم تو سیکل ای یو ای بودم دارو زیاد مصرف کردم من لترزول و اچ ام جی رو استفاده کردم فکر کنم ی ده پونزده تایی اچ ام جی زدم گفتن فولی زیاد داری آمپول آزاد سازی ندادن خودم اقدام کردم باردار شدم ولی هایپر هم شدم شکمم اندازه هفت ماهه ها شده بود بعد ده روز خوب شدم 

یادمون رفت زندگی کنیم ...

گفت چون ۶ ماه دارو خوردی و نشده  ای یو ای میکنیم اگه نشه ای وی اف اما بعضی اوقات دلیلش ناشناخت ...

دوست عزیز ، برای رسیدن به دلایل ناشناخته خیلی آزمایشا لازمه، اگر همسرت در یک مرکز ناباروری آزمایش داده و مشکلی نداره که خب خداروشکر، عکس رنگی ، بررسی آزمایشهای هورمونی از مراحل اولیه است ، ولی آزمایش همسر حتما تو مرکز ناباروری خیلی مهمه وگرنه آی یو آی وقت تلف کنیه ، اونم نمیدونم چرا اینهمه بهت دارو داده.

بهتره یه سری به مراکز ناباروری بزنید. حس میکنم دکترتون زیادی دارو داده. این حجم تحریک تخمدان خودش مضره و حتی کیست میاره.

من مشکل خاصی ندارم عکس رنگی و ازمایش هرمونی و از اسپرم سالمه  دکتر قبلیم گفت تنبلی داری... کل ...

احتمال اینکه هایپر شده باشی هست، چون علایمش رو داری ، میشه حتی بعد ازآزاد شدن تخمک باشه، کار خوبی میکنی علایمت رو بررسی میکنی، حتما آب خیلیییی بخور، دوغ و سفیده تخم مرغ

شما بهش گفتید با لترو و کلو فولیکول خوب دارید و ایشون این همه آمپول تجویز کردن . واقعا نادون بوده . نه به این نه به دکتر من که یدونه دارو نمیده دو ماهه منو سرکار گذاشته سه تا ویزیت الکی دادم بهش 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
منم تو سیکل ای یو ای بودم دارو زیاد مصرف کردم من لترزول و اچ ام جی رو استفاده کردم فکر کنم ی ده پونز ...

خدا کنه منم حامله بشم... فولی هات چند میل بودن؟