2777
2789

میخام امسال دیپلم انسانی بگیرم شرکت کنم برای کنکور تربیت معلم فقط یه چیزی هست که اگر رتبه خوب بیارم بازهم سال های اول کار باید برم روستا درس بدم؟تو مقطع دوره متوسطه دوم

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
نہ بستہ بہ انتخاب رشتہ دارہ میتونی اولیتت شھر خودتو بزنی

مثلا من شهر و بزنم بعد قبول بشم دیگه بعد اینکه دانشگام تموم شه سال های اول نمیرم روستا؟

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا من شهر و بزنم بعد قبول بشم دیگه بعد اینکه دانشگام تموم شه سال های اول نمیرم روستا؟

نہ عزیزم ببین دفترچہ میاد بعدکنکور واسہ انتخاب رشتہ مثلا من تبریزیم من دفترچہ رو نگا میکنم دانشگاہ ھا اینجا ھمشون تبریزن واسہ فرھنگیان ولی مینویسہ محل خدمت مثلا تبریز ناحیہ یک ناحیہ دو یا مثلا محل خدمت یہ شھرستانی مثل اھر حالا بہ خودت موندہ کہ کدومو بزنی البتہ باید رتبت ھم برسہ