2777
2789

شما همیشه هم ناهار درست میکنید هم شام؟؟

مجرد که بودم هیچوقت مادرم شام درست نمیکرد

الانم فعلا دو نفریم خیلی سختم میاد شام بزارم شاید هفته ای یبار شام درست کنم نگرانم اگر بچه دار بشم چیکار کنم اونو که نمیتونم بدون شام ول کنم

معمولا ناهار یکم بیشتر میزارم همونو شام میخوریم ولی خیلی کمه شاید همسرم سیر نشه

چجوری میشه روزی دوبار غذا پخت

تروخدا راهنمایی کنید😭

من حداقل ۱-۲ ساعت غذا پختن ازم وقت میبره ساعت۲-۳ ناهارو میخوریم یه چرت بزنیمو اینا باز باید ساعت ۶ شام بپزم که تا ۸ اماده باشه حالا بماند که همش باید ظرف هم بشورم

من واقعا نمیدونم دیگران چیکار میکنن😢 چون خانومای اطراف خودم برای شام یا هیچی نمیزارن یا غذای مونده دیشبو میخورن یا حاضری و سرخ کردنی که تو رژیمم غذای سرخکردنی و مواد نگهدارنده حذفه😭

یه ماه دیگه هم میخام برم سرکار موندم الانکه تو خونه هستم نمیرسم اون موقع چیکار کنم.

بیایید ایده بدین بگید چیکار میکنید شما

خیلی سخت میگیری من اصلا غذای دو وعده ای و مونده نمیخوزم

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت میگیری من اصلا غذای دو وعده ای و مونده نمیخوزم

خب الان شما هم که داری سخت میگیری 😅 منظورت از سخت گرفتن چی بود؟؟ راهکار بدین غذای مونده نمیخورید پس یعنی روزی دو وعده غذا میپزید؟

صبح ک بلند میشم هم شام میزارم هم ناهار . 

مثلا  مواد ماکارانی  بیشتر درست میکنم نصفش ناهار میخورم نصفش شام ماکارانی میکنم .

یا عدسی درست میکنم نصفش عدس پلو 

ما بقی عدسی 

یا مثلا کدو خورشتی میگیریم نصفش سرخ کردنب میکنم ما بقی خورشتی . 

شوهر من که غذای مونده نمیخوره.. کم پیش میاد مثلا مهمون داشته باشیم از نهار بمونه اونم بخوره

براهمین نهار جدا میپزم، شام هم جدا

بعدم خب عزیزم شام سبک هس... نمیخاد که 2 ساعت براش وقت بزاری... حاضری بخورین

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
ناهار رو بیشتر درست کن عادت بده شام را حاضری بخورید تازه دو وعده را بخوای خوب بخوری ادم چاق میشه

خب من رژیم هستم و ناهار کلا ۳۰۰-۴۰۰ کالری میخورم

یا باید ۶۰۰ کالری ناهار بخورم تا شام نخورم که معده بزرگ میشه و لاغری اتفاق نمیوفته

یا باید ۴۰۰ ناهار بخورم ۲۵۰ شام

اصلا خودمو ولش شوهرم که از سرکار میاد خیلی گشنش میشه

منظورت از شام حاضری دقیقا چیه میشه مثال بزنی؟

خب الان شما هم که داری سخت میگیری 😅 منظورت از سخت گرفتن چی بود؟؟ راهکار بدین غذای مونده نمیخورید پس ...

اره هم شام درست میکنم هم ناهار

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
دیگه انقدرم سخت نیست مامانم هم شام میپزه هم ناهار

نمیدونم شاید من تنبلم😢 خیلی سختم میاد

مادرشوهر خودم دائم تو اشپزخونس علاوه بر ناهار و شام کیک و شربت و حلوا و دسر درست میکنه با ۵۵ سال سن

تازه خیلی سریع کاراشو میکنه به گردششم میرسه

من یه ناهارم ۲ ساعت طول میکشه هرچقدر که تلاش میکنم سریع باشه

بعدشم خسته میشم باید استراحت کنم😭🤣

نسل ما انقد تنبله 

میشه بگید مثلا برای شام چیا میپزه؟؟

خب من رژیم هستم و ناهار کلا ۳۰۰-۴۰۰ کالری میخورمیا باید ۶۰۰ کالری ناهار بخورم تا شام نخورم که معده ب ...

اسنک 

املت گوجه و سیب زمینی و... 

تخم مرغ و اسفناج 

کوکوسبزی 

کوکو. سیب زمینی 

خیار و گوجه و پنیر و سبزی 

آش از بیرون بگیرید 

فلافل 

رول گوشت و..  از قبل توی فریزر داشته باشی سرخ کنی

سالاد ماکارانی و.. 

خوراک لوبیا و عدسی و... 

غذاهایی که کمتر از نیم ساعت درست کردنشون وقت میگیره