2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دکتر پوست برو شاید با فیلر و اینا بشه درستش کرد

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
نمیخوام بترسونمت ولی دخترخواهر همسایمون بعد عمل موقعی ک میخواستن بیارنش توی بخش سرش ضربه دیده و فوت ...

یعنی چطور شده ک ضربه دیده

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

نه ولی تو دوستامون یه خانمی هست ورزشکار خوش چهره خوش اندام فقط بینیش قوز داشت

رفت عمل کرد و 30 ثانیه خونرسانی به مغز مختل شد

الان مثل یه تیکه گوشت روی ویلچره

میبرنش فیزیوتراپی گفتار درمانی

عذر میخوام عین کر و لالها صحبت میکنه

یبار رفتم خونشون هی صدا درمیاورد ولی من متوجه نمیشدم مامانش گفت میگه خوبی؟

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

هر عملي ريسك حساسيت به بيهوشي و غيره داره، بيني هم همينطور. ولي خيلي كم هست. اگر ديگه ادم اينقدر حساس باشه بايد زندگي نكنه! سوار ماشين ميشي هر لحظه ممكنه يكي بياد بكوبونه و خدايي نكرده تفاقي بيفته و....

از ترسم نرفتم که سه ماه دیگه می‌خوام برم به داروی بی حسی موقع زایمان بدنم واکنش نشون داد میترسم دوبا ...

اگه نمیتونی نفس بکشی احتمالا بخاطر پلیپه ک دکتر موقع جراحی برش میداره نگران نباش

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم