2777
2789
عنوان

بچه های خدا خواسته

1184 بازدید | 18 پست

سلام

الان تو یه تاپیک بودم و یه خانم راجع به بارداری ناخواسته اش صحبت کرده بود. 

یه مهربونی بهش گفته بود بچه های خدا خواسته خیلی عزیزن.

خیلی از این واژه خوشم اومد. خداخواسته نه ناخواسته  

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

کاش هیچ بچه ی ناخواسته ای ب دنیا نیاد. زمانی متولد بشن ک پدرمادر از هر لحاظی آمادگی تربیت کردن را دارن

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار تجربه اش کردم، خیلی سخته ولی الان میبینم که اون موقع بهترین موقع بود واسه بچه دار شدنم. 

حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

منم یه بچه خداخواسته دارم وقتی فهمیدم بعد دخترم دوباره باردارم تا چند وقت کارم گریه بود اونم به خاطر بچه اولم که دیگه نمیتونم بهش رسیدگی کنم اما خدا و همسرم کمکم کردن و الان عاااااشقش هستم تازه چقدرررر برا دخترم خوب شده که یه همبازی داره😊😊😊 خدارو شکر

فقط این وسط پوست منو میکنن با شلوغ کاریاشون😁😁😁

👊 جنتلمن های پشتِ میزِ مذاکره همان تروریست های فرودگاه بغداد هستند👊
منم یه بچه خداخواسته دارم وقتی فهمیدم بعد دخترم دوباره باردارم تا چند وقت کارم گریه بود اونم به خاطر ...

خدا رو شکر عزیزم. خدا بهترین ها رو برای بنده هاش میخواد

وقتی پدر و مادر امادگی ندارن اون بچه ناخواستس حالا اسمش هرچی

ی جورایی دارن خودشون رو گول میزنن 😐

اگه بچه نمیخوای خوب سفت و سخت جلوگیری کن ،خدا به ادم عقل داده شعور داده وگرنه اگه قراره سالی ی بار تا پایان عمر ی زن ک تواناییش رو داره باردار بشه این میشه خدا خواسته؟؟؟؟؟؟

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
ی جورایی دارن خودشون رو گول میزنن 😐 اگه بچه نمیخوای خوب سفت و سخت جلوگیری کن ،خدا به ادم عقل داده ...

به خاطر بی تجربگی یه بار واسه من پیش اومد. ولی الان خیلی واسم سخته که به پاره تنم بگن بچه ناخواسته. 

منم خدا خواسته بودم 😄 تعریف از خود نباشه ولی مامانم میگه همه یه طرف من یه طرف 😍😍😍

عزیزم  

ی جورایی دارن خودشون رو گول میزنن 😐 اگه بچه نمیخوای خوب سفت و سخت جلوگیری کن ،خدا به ادم عقل داده ...

عزیزم تا خدا نخواد نمیشه درسته اگه پیشگیری نباشه هر سال خدا یه بچه خدا خواسته میده اما تو این سایت هم کم نیستن کسایی که نه زنه مشکل داره نه مرده اما بچه دار نمیشن. چرا؟ چون خدا نمیخاد. یا کسایی بودن که با قرص پیشگیری یا آی یو دی حامله شدن. اینا همه حکمت و خواست خداس.

درسته خدا به آدم عقل داده اما شاید پیشگیریش کار عاقلانه ای نبوده که خدا خواسته بهش بچه داده. خدا بهتر از ما میدونه 

من بچه دومم که باردارشدم تا لحظه ی تولدش کارم گریه بود بعد لحظه ای که دنیا اومد اینقدر سفید وخوشگل بود که پرستارا بهم میگفتن حالا هم عاشقشم

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست