2777
2789

هیچ وقت آدم روزای سخت نبودم همیشه دنبال حاشیه امنیت می گشتم سعی می کردم با آدما درگیر نشم هیچ وقت از حقم دفاع نکردم و اصلا یادم رفته سر چه چیزایی حق دارم 🤔 رو هیچکدوم از خواسته هام پافشاری نکردم یادم نمیاد بچه بودم یه بار گیر سه پیچ داده باشم و چیزی خواسته باشم هر وقت می گفتن نمیشه قشنگ می رفتم می نشستم سرجام! بزرگ شدم ازدواج کردم جلو خانواده شوهرمم هم همین بودم از همه چی کوتاه میومدم هیچ کار برام نکردن فرق میذاشتن از روز اول بین من و جاریم آخرشم ازم طلبکار بودن و دائما باهام اخم و تخم که چرا بیست و چهار ساعته به میل ما نیستی. حتی احساس می کنم جلو خود شوهرمم زیادی باج میدم هیچ وقت نتونستم مثل خانم های دیگه ابهتی داشته باشم تو زندگی.

آدم روزای سخت نیستم زود کم میارم و جا می زنم رانندگی دو بار رد شدم عین چی زار می زدم. شاغلم و همیشه خدا هم خسته ام و از همه چی عقب! هر کاری میخوام شروع کنم برا دل خودم پشت گوش میندازم احساس می کنم کل عمرم رو تلف کردم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

زیاد مطالعه می کنم پادکست گوش میدم قشنگ هم حرف می زنم اما همش در حد تئوریه به عمل که میرسه بازم اون ضعف درون اون من خسته و مستاصل می زنه بیرون از تو وجودم 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زودی میبازم مثلا یکی یه حرفی بهم میزنه قدرت و جسارت ندارم جوابش بدم از درون متلاشی میشم فقط میگم زشته هیچی نگم ولی ب این فکر نمیکنم چطور اون تونست کوچیکم کنه برای اون زشت نبود برای من ک جوابش بدم زشته همینقدز ضعیفم

دقیقا منم همینجوریم ضعیف شکننده بی اراده و اخرشم یه توسری خور بی عرضه فقط میدونم باید جسور قوی باشی ...

شما چند سالته؟ اگه هنوز سنی نداری تو رو خدا از همین الان شروع کن به تغییر نذار شوق زندگی تو وجودت بمیره که دیگه نمیشه کاری کرد

من زودی میبازم مثلا یکی یه حرفی بهم میزنه قدرت و جسارت ندارم جوابش بدم از درون متلاشی میشم فقط میگم ...

منم همینم تازه انقدر به میل دیگرانم و سعی می کنم چالش نداشته باشم باهاشون بازم تا اقی به توقی میخوره ازم طلبکار میشن 😐 چون بلد نیستیم از حقمون دفاع کنیم اینا فکر می کنن خیلی پرفکت و عالی هستن دیگه 

مثلا عضوی از خانوادم یچیزی بخان یجوری ب بابام میگن ک بابام بلانسبت تو خودش از ترس میشاشه میره میخره ولی من چون ازم حساب نمیبره بابام یا پا روی خواسته هام گذاشتم چون گفتم گناه داره نداره یا هرچی 

هرچی بخام هزاران بار باید بگم تا بخره بعضی وقتام نمیخره

مثلا عضوی از خانوادم یچیزی بخان یجوری ب بابام میگن ک بابام بلانسبت تو خودش از ترس میشاشه میره میخره ...

منم مدام دلم برا شوهرم میسوزه میریم رستوران اون برا خودش گرون ترین غذا رو سفارش میده من ارزون که یه وقت تو خرج زیاد نیفته😐 به خدا نمی دونم این اخلاق کوفتیم از کجا اومده البته بیشتر تاثیر تربیت آدم تو بچگیه که همش مجبوری مراعات پدر و مادر بکنی و بچه حرف گوش کنی باشی که بگن به به چه بچه خوبی! ای بهترین بچه ما! خیلی راضی هستیم ازت همینطور مثل ببعی حرف گوش کن زندگی کن و ادامه بده

تو خود خود منی شاید من حتی از توهم بدتر باشم

از من بدتر بعیده باشی چون من خودم پیشکسوت این عرصه هستم 😂 باورت میشه انقدر نمی تونم جلو بقیه بایستم و به میل خودم زندگی کنم و مثل اونا همه چی رو برا خودم بخوام که گاهی میگم کاش برم یه جایی تک و تنها برا خودم زندگی کنم فقط چون بلد نیستم مثل بقیه برا خودم چیزی بخوام راه حل رو تو تبعید کردن خودم می بینم!

منم مدام دلم برا شوهرم میسوزه میریم رستوران اون برا خودش گرون ترین غذا رو سفارش میده من ارزون که یه ...

ما خودمون خیلی بد باختیم تو زندگی خیلی بد 

من حتی خرید کردنمم با ترسه جرات نمیکنم یچیزی برای خودم بخرم چون میگم فلانی میگه این چرا اینقدر خرج میکنه فکر میکنن چون دستمون خالیه دیگ باید بمیریم هیچی نخریم نپوشیم همش میگم اینجوری فکری نکنن راجبم ب میل خودم زندگی نمیکنم خیلی ضعیفم دلم میخاد عوض بشم خیلی خسته شدم 

تو خود خود منی شاید من حتی از توهم بدتر باشم

از من بدتر بعیده باشی چون من خودم پیشکسوت این عرصه هستم 😂 باورت میشه انقدر نمی تونم جلو بقیه بایستم و به میل خودم زندگی کنم و مثل اونا همه چی رو برا خودم بخوام که گاهی میگم کاش برم یه جایی تک و تنها برا خودم زندگی کنم فقط چون بلد نیستم مثل بقیه برا خودم چیزی بخوام راه حل رو تو تبعید کردن خودم می بینم!