2777
2789
واقعا،پس الان باید چی کار کنم رها کنم و جدا شم؟تو چی کار کردی بخشیدی باز تکرار شد

جدا شدم ..بستگی ب اونن داره اگ دوستت داره و مثل سگ پشیمونه ن فرصت بده فقط به پا بچه دارت نکنه. اگ خودشم طلبکاره جداشو

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

جدا شدم ..بستگی ب اونن داره اگ دوستت داره و مثل سگ پشیمونه ن فرصت بده فقط به پا بچه دارت نکنه. اگ خو ...

من بچه دارم،با خانوادش اومدن خونه بابام که من و برگردونن،من فعلا برنگشتم،حالا چند بار با خودش میرم بیرون دور میزنیم میگه من کاری نکردم که پشیمون باشم تو در موردم اشتباه فک کردی فقط لج و لجبازی بود

خسته ترینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا منم خونه و زندگیمو ازش جدا کردم ولی الان اومد دنبالم و میگه تو در موردم اشتباه کردی همه ی ...

ببین عزیزم من تو شرایط تو نیستم 

اما اگه مجبور شدی تو این زندگی بمونی یه نکته رو از من بگیر 

اولا ازش یه برگ برنده سنگین بگیر تا بها اشتباهش رو بده و دوم از لحظه ای که برای بار دوم وارد زندگی شدی جوری رفتار کن که که اگه خطایی ازش سر بزنه هر لحظه آماده ای که بری و برای خودت ارزش قائلی و طرف ترس از دست دادند رو داشته باشه

ببین عزیزم من تو شرایط تو نیستم اما اگه مجبور شدی تو این زندگی بمونی یه نکته رو از من بگیر اولا ازش ...

دلم راضی به رفتن نمیشه ازش چندشم میشه آخه چه جوری کنار مردی بخوابم که با یه زن دیگه بوده چی کار کنم گیر کردم از طرفیم بچه دارم میگم بخاطر بچم

خسته ترینم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز