2777
2789
عنوان

درگیری با خانواده شوهر

526 بازدید | 15 پست

شوهرم چند وقت پیش با مادرش سر موضوع کوچیکی بحثش شد مادرشوهرم ازاونجا که هرچیزی رو زیر سر من میبینه با توپ پر اومد سمت من با من شروع کرد بحث کردن من فقط اون لحظه گفتم مامان من چیزی نگفتم شوهر من تو اتاق بود و ندید رفتار زشت مادرشو منم خیلی ناراحت شدم همون موقع به شوهرم گفتم این چه کاری بود کردی چرا با مامانت بحث میکنی که آخر سر من شکسته شه شوهرم همون موقع رفت به مامانش گفت من به تو حرف زدم به زن من چی کار داری میومدی به خودم میگفتی چشمتون روز بد نبینه مادر شوهرم و پنج تا دختراش ریختن سر من هرچی به دهنشون بود به من گفتن که تو چرا رفتی به شوهرت گفتی یعنی فوحشی نبود که نثار من نکنن شوهرم هم پشت منو گرفت و درگیر شد.

خلاصه ما با قهر برگشتیم خونه .

دم شوهرت گرم مادر سلیطش خوب میشناسه اصلا ناراحت نباش حقشونه بابا زورشون ب پسرشون نمیرسه ب عروس گیر میدن 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

الان همشون با من قهرن توی هر گروهی که با هم بودیم  پست های معنا دار میزارن که حرفشونو به من بزنن واقعا نمیدونم چه رفتاری باهاشون کنم ۱۰ ساله دارم میسازم دیگه خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دم شوهرت گرم مادر سلیطش خوب میشناسه اصلا ناراحت نباش حقشونه بابا زورشون ب پسرشون نمیرسه ب عروس گیر م ...

همون سوختن دیدن شوهرم طرف منو گرفت ولی به جون جفت بچه هام من اصلا هیچ تقصیری نداشتم هر توهینی هم کردن فقط نگاه کردم

مادرشوهر منم اینطوریه.توقع داره هر چی میخواد بگه بعد ما اصلا به شوهرامون نگیم

آره دیگه میگن تو چرا رفتی گفتی دفعه اولش نیست به خدا همیشه کارشه توهین میکنه بعد میگن پیرزنه اعصاب نداره تو چیزی نگو. من نمیدونم چطور برا دامادش اعصاب داره.

همون سوختن دیدن شوهرم طرف منو گرفت ولی به جون جفت بچه هام من اصلا هیچ تقصیری نداشتم هر توهینی هم کرد ...

همین ساکت بودنته دارن سواستفاده میکنن 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

تاپیکاتو خوندم.شرایطت خیییلی شبیه شرایط منه.خودم درس خونده با خانواده فرهنگی

خانواده شوهرم عین مال تو

حالا اینا رو ول کن.بالاخره کادو عقد برا داداشت چی گرفتی؟؟کنجکاو شدم