2777
2789
عنوان

چکار کنم بچم اومددنیا زردی نگیره

754 بازدید | 31 پست

سلام مامانای عزیز 

من دوهفته دیگه بچم‌ میاد دنیا 

چکار کنم زردی نگیره 

ممنون از همگی ک‌راهنمایی میکنین

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم دو هفته دیگه میاد شنیدم عرق کاسنی خوبه روزی یه استکان از امروز میخوام بخرم بخورم

بسلامتی بیاد 

واقعن اثر داره ؟؟

عزیزم عرق کاسنی ووعناب ایناهمش جوکه فقط دعاکن گروه خونی خودت وبچه ت مخالف نباشه من کلی رعایت میکردم سردوتابارداری دوتاشم زردی گرفتن انقدرزیادبوددستگاه میزاشتم چون گروه خونی من بابچه هام مخالف بوددکترگفت دلیلش گروه خونیه نمیدونم پفک نخورایناهمش خرافاته

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

عزیزم زردی رو کاری نمیشه کرد ک تو خون مادر پدر یه چیزای باهم سازگاری نداره بچه یه کم زردی میگیره ک چیز سخت و ازار دهنده ای هم نی

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من سردیجات میخوردم، اونقدرا گرمی نخوردم، با این حال میگن عرق کاسنی خوبه، البته من نخوردم بچمم زردی نداشت 

البته یه مقدار زردی طبیعی هست، دخترم زردیش به شیش اینا رسید ولی دستگاه نخواست 

اکه زردی ام گرفت یه خورده با قاشق بهش شیرخشک بده، چون شیرخشک طبعش سرده باعث میشه زردیش خوب بشه

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

هیچ راه تضمینی صد در صدی وجود نداره چون ب خون ربط داره ن ب تغذیه 

امااا گفتن اگه کبد تمیز باشه میشه ازش جلو گیری کرد بنظرم چیزایی که برا کبد خوبن استفادع کن و مد نظر بگیر برا بچه بد نباشن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم عرق کاسنی ووعناب ایناهمش جوکه فقط دعاکن گروه خونی خودت وبچه ت مخالف نباشه من کلی رعایت میکردم ...

اوکی ممنون عزیزم