2777
2789

با عموم اینا تو ی خونه زندگی می‌کنیم پسر عموم امسال ب سن تکلیف رسیده(مثل داداشمه اینم بگم )خودمم ۱۶ سالمه

تووخونه جلو بابا و داداشم نهایتا بلوز یکم بلندتر با شلوار 

حالا بزور روسری سرم کردن الان ک تابستون شده هوا گرمه پنجره ها رو با در رو ب حیاط باز میزاریم میخوابیم منم ییکم بد خوابم ولی تو خواب ک دست خودم نی هی بابام و عمم مثل مته میان نمیزارن بخوابم هی می‌گن پتو رو بکش رو ملافه رو بکش رو خودت مثل کفن میمونه حالا ب کنار این خوب کنار میره دیگه من ک خوابم امروز تیر خلاص بود عمم اومده تشکم رو برده اتاق پشتی شبیه انباری میگه برو اونجا بخواب حالم داره بهم میخوره میخوام بمیرم تو خونه خودمم احساس راحتی ندارم منم گفتم اصلا نمیخوابم

هر کاری میگن میکنم ولی دیگه شورش رو در آوردن تقصیر من ک نیس خونه جدا نداریم اینقدر عیرت دارن عرضه ی خونه گرفتن داشته باشن کاری میکنن از هر چی دین واحکامه بدم بیاد خدا خودش شاهده دروغ نمیگم ولی از بس رفتن رو اعصابم دارم ب در و دیوار چیز میگم بیشتر از این احساس خواری ک بهم دست داده حالم بده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بده دیگه بعنوان ی انسان هی بیان بهت بگن بپوشونه خودتو شب نصف شب کله صبح

آدمی زاده دیگه تو خواب شیرین هی بیان رو اعصاب 

اونم بکنار امروز 

بخدا اگ من بخاطر ی حجاب اونم جلو پسر عموی مثل داداشم برم تو جهنم اینا بخاطر اینقدر عذاب دادن من قطعا میرن من راضی نیستم حالا هی بگن بخاطر خودته ما مسئولیم ما بازخواست میشیم...🫥🫥🫥

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

چ سخت حالا مادرتون چطور این وضعیتو قبول و تحمل کرده 🤔 چندساله باهمید

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چجوری اینهمه ادم باهم زندگی مسکنین یعنی حتی اتاقم نداری؟

واقعا سخته یه روز بشین جدی باهاشون صحبت کن 

بگو من واقعا دارم اذیت میشم اگه نامحرمه یه فکری بکنید که نخواید دوتا نامحرمو تو یه خونه نگهدارین ولی اگه به این موضوع فکر نمیکنین چرا منو اذیت میکنین

خونه چن متری ک ۲تا خانوادده توش زندگی میکنید؟؟؟

یعنی همه تو سالن میخوابید؟؟؟ اتاق خواب ندارید؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

خوب بده دیگه بعنوان ی انسان هی بیان بهت بگن بپوشونه خودتو شب نصف شب کله صبحآدمی زاده دیگه تو خواب شی ...

یعنی اتاق دیگه ندارید ؟ 

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !