ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
اگر یک میلیون منظورتونه اینحوری باشه که مفته یکی از اشناها ۶ تومن قیل عید انجام دادن ارایشگر ها هم قیمت دقیق نمیکن ،میگن بعد اتمام کار مشخص میشه واسه همین خواستم حدودی بدونم
گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
دوتا ددنه از جلو مو درمیادن ۵۰۰ تومن ، ادنم بشدتت حجم کم
من متخصص خون هم بردم گفتن مشکلی نیست احساس میکنم پوستش بیش از خد حساس هست
منم رفتم متخصص خون ازمایشمو نگاه کرد گفت هیچی نیست فقط یه مولتی ویتامین نوشت برام هنوز نگرفتم ... منم پوستم حساسه ولی اولین باره اینطوری شدم خیلی ترسیدم
عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن