2777
2789

سلام دوستان،ممنون میشم راهنماییم کنید.من برای تخمک اهدایی چند بار رفتم مرکز مام بعد بهن گفتن هزینش یدون انتقال ۱۰۰ میلیون درمیاد،انتقال هم ۲۰ ولی زنگ زدم رویش گفت با انتقال نهایتا ۶۰ میشه. مام خداییش خیلی مرکز منظم و دقیق و کار راه بندازی بودن ولی رویش را نمی‌شناسم.

اگه تجربه ای دارید ممنون میشم بگید.به نظرتون چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فولیکول ندارم تخمدان هام از کار افتادن،ذخیره هم پایینه

سعی کن بری دکترای بهتر داروهای خارجی بدن تخمدانت قوی بشه 

مشکل من تنبلی تخمدان بود ماهی دو سه تومن دارو خارجی مصرف کردم و بعد سه ماه باردار شدم

دختر ناز مامان💖🍼

سلام عزیزم .کجا دارین ادامه میدین؟خیلی ممنون میشم اطلاعاتتان رو در اختیار من قرار بدی

عزیزم رفتم سراغ تخمک اهدایی، واسطه ام هم خانم متولی هست بسیار با وجدان و مهربون و دقیق در کارش

سلام عزیزم خوبی

رویان واقعا اونقدر طول میکشه تا اهدایی بده

شما کدوم مرکز رفتی 

من مام رفتم با تخمک خودم نتیجه نگرفتم اهدایی هم مام خیلی گرونه الان رنگ‌ زدم ۱۵۰ فقط برا اهدا ۳۰ فریز ۴۰ انتقال

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.