سلام دوستان من همسرم مدام رمزگوشیش روعوض میکنه موقع دست شویی رفتن حمام رفتن گوشیش رومبره باخودش یاوقتی میخوابه گوشیشومیزاره زیربالشش من اعتقادم این هست که گوشی بین زن وشوهرحریم شخصی نیست لطفاصادقانه بهم بگین حق بامنه یاخیر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
نه کسی که یه مشکلی داره نمیخواد ببینی با کسی در ارتیاطه و تماس و چت وعکس و.... داره رمز عوض میکنه و الا دلیلی نداره باز نباشه این بچه کوچیک هم میفهمه
بین زن شوهر نباید چیزی قایم باشه چون باعث شک و دعوا میشه
یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
زن این کار کنه یقه جررررر میدن حریم شخصی رو حالیش میکنن خودشون نه خاک تو سر هر چی مرد عوضی و هر چی زن کثافت بشه که سرش رو میکنه تو زندگی یک بدبخت دیگه که کلی براش سختی کشیده تا به جایی رسوندش