2777
2789
عنوان

رمزگوشی

202 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من همسرم مدام رمزگوشیش روعوض میکنه موقع دست شویی رفتن حمام رفتن گوشیش رومبره باخودش یاوقتی میخوابه گوشیشومیزاره زیربالشش من اعتقادم این هست که گوشی بین زن وشوهرحریم شخصی نیست لطفاصادقانه بهم بگین حق بامنه یاخیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا مگه چی هس تو گوشیش

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
دلیلی نداره قایم کنه بعضی فازروشن فکری برمیدارتشون میگن حریم شخصیه راست میگه

بین زن شوهر نباید چیزی قایم باشه چون باعث شک و دعوا میشه

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.

زن این کار کنه یقه جررررر میدن حریم شخصی رو حالیش میکنن خودشون نه خاک تو سر هر چی مرد عوضی و هر چی زن کثافت بشه که سرش رو می‌کنه تو  زندگی یک بدبخت دیگه که کلی براش سختی کشیده تا به جایی رسوندش 

دلیلی نداره قایم کنه بعضی فازروشن فکری برمیدارتشون میگن حریم شخصیه راست میگه

منم شوهرم دوست نداره ..رمزشومیدونم امادست نمیزنم اونم همینطور اصلا کاربه گوشیم نداره حتی دست نمیزنه بزارش جای دیگه ...منم پیگیر نیستم ..خودمم خوشم‌نمیادگوشیموببینه پیاماموبادوستلم یا بقیه بخوته ..خب احتمالا اونم همینطوره

قبلاسه بارعوض کرده بحثمون شدرمزوگفت ولی الان میگه خودتم بکشی نمیگم

دلیلش اینه که واقعا نباید حساس باشی روی این قضیه

اگه نمیتونی کنار بیای باهاش دنبال راه حل بگرد یا با یه مشاور صحبت کن 

ولی لطفا مشکوک نشو که داره خیانت میکنه

و مهمتر از همه چی علم مردشناسی یاد بگیر برای ارامش خودت و زندگی مشترکتون

و خدایی که بشدت کافیست....💜